utroskab

forumspørgsmål

utroskab

forumspørgsmål af
spaden
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Jeg har haft et meget besværligt kærlighedsliv, og har haft en kæreste der var så fyldt af lyst til at bestemme og styre, og behandlede mig så dårligt, at da jeg endelig gik fra ham, var jeg fysisk syg og havde angst. det tog lang tid at komme ovenpå igen, jeg kæmpede hårdt, og lærte igen at få et nogenlunde normalt forhold. så mødte jeg en, som er så sød ved mig og behandler mig grænseløst godt.

Jeg var sikker på vi sku være sammen altid eller meget længe. men så var jeg til min venindes fest. og hendes ven var der ogs, og udover festen var vi alle tre sammen to-tre dage, og vi havde det fedt. men Jeg har været sammen med den ven, som også har en kæreste. han var virkelig sød og jeg prøvede at lade vær men det ku jeg ikk. Jeg skammer mig rigtig meget. Jeg tænkte "det her gør jeg aldrig igen. så jeg siger det ikk til min kæreste for der er ikk nogen grund til han skal være ked af noget der egentlig ikke betyder noget i det lange løb, specielt ikk, når jeg ikk har tænkt mig at gøre det igen"

 

Men problemet er, at nu føles det helt forkert at være sammen med min kæreste?! Jeg ved ikke hvorfor. jeg føler ikke det samme og jeg har ikke lyst til at kysse ham på samme måde mere. Og han virker ikk interessant egentlig. Måske er jeg dårlig til forhold. ?! værst af alt er, at vi lige har skrevet under på en lejekontrakt til en lejlighed. JEG HAR DUMMET MIG!!!!

Hvad skal jeg gøre?

Fortæl mig ikk hvilken stor selvisk idiot jeg har været, jeg ved det ):

Kommentarer

Hej

jeg synes du skal sige det til din kæreste, han har ret til at vide det. hvis du ikke siger det. så kan du ikke være det bekendt overfor ham. og jeg synes heller ikke man kan gøre det når man har en kæreste. måske skulle i slet ikke være kærester. ej jeg ved det ikke. det er jo dit eget valg. så det er jo dig der bestemmer

kram

379

Hey

Jeg har stået lidt i samme situation, og mit problem var min samvittighed over ikke at fortælle det. Jeg kunne simpelthen ikke (følelses mæssigt) holde ud at være sammen med hende, pga. af dårlig samvittighed, og det er på trods af vi havde været samme i næsten 2 år.

Først da jeg fortalte det efter et par måneder kunne jeg slappe af igen, og efter et stort skænderi og da vi gik fra hinanden kom følelserne tilbage både fysisk og psykisk!

Det endt med at hun tilgav mig og vi havde det fint efterfølgende (dog tog det lidt tid at bygge tilliden op igen)

Jeg er en person der får det rigtig dårligt når jeg ved jeg har gjort noget forkert, men mit råd er helt sikkert at sige det til ham! Af flere forskellige årsager, men mest for din egen skyld!

Held og Lykke! - Du ved selv hvad det rigtige er :)

408

det er noget lort ja ellers kan man jo trosalt bare slå op

 

423

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program