Veninde med tegn på anoreksi

forumspørgsmål

Veninde med tegn på anoreksi

forumspørgsmål af
pigen
Oprettet 13 år 6 måneder siden

Hej alle sammen.

Jeg har en rigtig god veninde, som er ved at få anoreksi! Hun ved det godt selv, og snakker både med mig og en rådgiver om det, men det bliver stadig værre og værre. Hun siger at når hun kigger sig selv i spejlet kan hun ikke kende sig selv, og ser en helt fremmed pige. Jeg vil gøre alt for hende, men i dette tilfælde ved jeg ikke hvad jeg skal gøre, da jeg jo ikke aner noget om anoreksi. 

 

Når jeg siger at hun er ved at få det, mener jeg altså bare, at hun allerede er kommet godt ind i 'anoreksi verdenen'. Og iøvrigt er hun 1.68 og  vejer 37 kilo! 

 

Hjælp mig , og min veninde! 

 

- pigen

Kommentarer

Hej..

Det kan være du skal sætte dig selv ind i anoreksien, du kan søge om det på nettet, det handler om ikke om mad, men om følelser. Jeg synes det er en meget lav vægt din veninde har. Det er faktisk livsfarlig. Det er godt hun er åben om det, men hvad siger hendes forældre? Jeg synes  hun skal gå til lægen, om få noget rigtig hjælp, det kan være hun kan blive henvist til en psykolog eller til børn & ungdomspsyk, til enten nogle samtaler, eller en indlæggelse til hun kan få det bedre..

smil Felicia.

428

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program