yngre veninde

forumspørgsmål

yngre veninde

forumspørgsmål af
Line
15 år
Oprettet 7 år 9 måneder siden

Hejsa.
Jeg er en pige på 15 år, som har en veninde på 13.
Aldersforskellen har været svært at mærke, indtil jeg fyldte 15 for 7 måneder siden.
For det første er min veninde meget ops på hende selv.
Hun er altid vand til at få sin vilje, og skaber sig overfor sin mor hvis der bliver sagt nej, og af en eller anden grund er det hendes mor der giver sig hver gang. udover det må hun også rigtig mange ting af en 13 årig at være.
Hun klæder sig som en på min alder (altså 15-16) og tit, hvor jeg prøver at være smart finder hun ud af at hun også godt kan lide det. hvis jeg går i en smart stram nederdel der går til lige over knæene, så skal hun have gennemsigtig trøje og lårkort nederdel på.
men det er ikke kun det, der pisser mig af.
jeg mener.... hvis hun allerade kan så meget selv, og går i sådan noget tøj, uden at være moden, eller kan tage ansvar som en ældre så det sgu for underligt.
Hun er begyndt at irritere mig rigtig meget, og efter en studietur vi var på, hvor jeg fortalte hende om mine særlige behov, og hun næsten kun tænkte på sig selv, har jeg mistet lidt respekt for hende, og vores venskab er da blevet meget ustabilt, og jeg har tvivlet meget på det. (det har jeg også sagt til hende, men som sagt, er hun kun 13, og ikke så moden endnu, hvilket hun har overbevist sig selv om) Jeg har dage hvor jeg prøver at glemme hvor dårlig en veninde hun er, og så har jeg dage hvor jeg snakker med min mor om hvad jeg skal gøre. min mor er enig med mig, og hun syntes også at når hun snakker med min venindes mor, snakker hun kun om sit eget barn. hun syntes at hun er en dårlig veninde, men hun siger også at nu er jeg nået en alder, hvor forskellen virkelig tager til, og det gør det heller ikke bedre. før var vores venskab ALT, men skal jeg være ærlig? jeg holder meget afstand til hende her for tiden, og jeg har ikke rigtig lyst til at være venner med hende lige nu.
syntes kun det handler om hende, da hun også sendte en ansøgning til det job hvor jeg så gerne ville arbejde. hun tænker slet ikke over hvad hun gør. hun tænker kun på sig selv, og det er til at brække sig over. udover det, skal jeg have knallert kørerkort, og glæder mig rigtig meget, men hun kunne ikke virke mere ligeglad. det jo ikke en god veninde vel??? Jeg gider seriøst ikke det her mere. og næste år er jeg 16............ åh gud!!! nogen der har kommentarer til det???:)))))

1685

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program