Sperm

brevkassespørgsmål

Sperm

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 15 år og hver gang jeg snaver eller bare rør lidt ved en pige så præ kommer jeg i mine bukser 

Svar: 

Hej med dig...

Det er fint, at du skriver herind, for det, du oplever, er meget normalt, og jeg tror, at det er et stort problem for mange drenge på din alder. Jeg kan godt forstå, at det kan være irriterende at komme i bukserne, når du kysser en pige eller rører ved hende, og det kan måske føles både akavet og pinligt.

I starten af teenageårerne, er det meget naturligt let at blive seksuelt ophidset både som pige og fyr, men det er desværre lidt sværere for drengen at skjule, end det er for pigen. Det du oplever er meget naturligt, og det kan være utroligt svært at styrre både rejsning og udløsning. Som tiden går, og du bliver ældre, vil du efterhånden opnå større kontrol over din krop, og du vil sikkert opleve, at der skal mere til for at tænde dig. Indtil da vil mit bedste råd til dig være at onanere. Hvis du onanere hjemmefra, før du skal mødes med en pigen, er der nemlig en større chance for, at du ikke kommer så let anden gang. Dette kan måske hjælpe dig, når du er sammen med hende. En anden ide kan være at forsøge at tænke på noget andet, når du bliver seksuelt ophidset. Hvis du forsøger at lede tankerne hen på noget hverdagsagtigt og kedeligt, er der måske større sandsynlighed for, at du kan kontrollere din ophidselse og således undgå udløsning.

Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig nogle flere råd, men jeg er bange for, at der ikke rigtig er nogen. Det, du oplever lige nu, er desværre en periode, som man som dreng må stå igennem, lige meget hvor hårdt og irriterende, det er. Jeg håber, at mine svar kan hjælpe dig en smule.

Venlig hilsen Marlene           

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program