Veninde

forumspørgsmål

Veninde

forumspørgsmål af
S
13 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Hej allesammen. Jeg har denne har veninde, og jeg ved ikke om jeg skal slutte vores venskab! Hun og mig har været venner i 8 år nu. Jeg elsker hende vel på en måde, men hun bliver ved med at såre mig. Sådan lige ind i hjertet, men hun opdager det ikke! Hun "mobber" mig vel også, hun kalder mig fed flere gange om dagen. Hun er også dobbeltmoralsk, siger altid at jeg skal vente, men venter ALDRIG selv:( Og hvis der er noget hun vil have at jeg skal gøre og jeg ikke vil, så truer hun mig, altså sådan som i at vi skal være venner og sådan noget. Vi svømmer sammen meget, og jeg går i klasse med hende, så ser hende meget tit. Hun er også voldelig. Men på den anden side kan vi også grine og have det sjovt:) Vi kender hinanden ret godt. Men er bange for at vi vokser fra hinanden;( Ved ikke hvad jeg skal gøre, hvad ville i gøre? Knus S

Kommentarer

Hej S. For det første vil jeg sige, at det ikke er okay at hun truer dig, og er voldelig overfor dig. Det er heller ikke okay, at hun kalder dig fed. Du skriver også, at hun ikke rigtig ved at hun sårer dig. Måske skulle du tage og fortælle hende det, tage fat i hende og fortælle hende at du faktisk bliver rigtig såret, når hun gør sådan nogle ting.

Du spørger også hvad vi/jeg ville gøre. Jeg vil helt klart fortælle hende det, og hvis hun ikke vil prøve at gøre noget ved det, ville jeg helt klart slutte vores venskab. Men kan godt forstå at det er svært når i mødes så tit (Går i skole sammen og svømmer sammen). Det vil selvfølgelig være svært, og en hård og sej kamp. Men som jeg måske også lidt kan mærke på det du skriver, så er det noget der påvirker dig meget, og det skal der altså gøres noget ved.

Håber du måske kunne bruge mit svar til noget.
Hav en god dag! Og håber på det bedste uanset hvad du vælger.
Hilsen F på 14 år.

367

Hej F. Tak for svar:) Du har ret, hun påvirker mig meget. Jeg er stadig usikker på om jeg tør at sige det til hende. Jeg har prøvet at gøre noget lignende før, det virkede ikke. Tak igen for at svare mig, og at gøre det så positivt og forstående:) Jeg ved ikke om jeg nogensinde får det gjort. For sagt ligeud så er jeg bange, for at stå uden venner når jeg har gjort der :(

S

337

Hej! Jeg forstår virkelig godt din frygt. Jeg ville i sådan en situation også være forfærdelig bange. Men måske skal du også tænke på: Kan jeg klare dette her? Hvis hun bliver ved med at sårer mig, hvad sker der så? Det er bare nogle af de ting du skal overveje. Jeg er en meget genert person, men nogen gange er man bare nød til, at hoppe direkte ud i det. Men jeg forstår sig godt, og den frygt/bangehed er så træls! Du skal gøre hvad du føler du kan klare, og hvad der er bedst for dig.
Endnu engang held og lykke! Ønsker dig virkelig alt det bedste.
Hilsen F

319

Tak for det gode svar:)

372

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program