At være høj

forumspørgsmål

At være høj

forumspørgsmål af
Louise
Oprettet 8 år 7 måneder siden

 Hej. 

Jeg er en meget høj pige på hele 1.85 cm og fylder snart 18. Jeg har gennem mine folkeskole år næsten altid været den højeste, i så fald den højeste pige. Jeg får tit at vide, at jeg er en høj flot pige og jeg burde være glad for min højde. Men det er jeg ikke. De fleste af mine veninder er meget små, så jeg føler mig meget anderledes i forhold til dem. Med hensyn til fyre synes jeg også, at det er et problem. Når jeg ser høje fyre er det oftest med lave piger. Det er et problem at finde fyre som er interesseret når man er så høj. Jeg har indtil videre ikke haft nogen seriøs kæreste og tænker nu når jeg er på vej mod de 18, at det snart må være tid. Men på den anden side er jeg ikke decideret desperat, men jeg kunne da godt tænke mig en kæreste.

Jeg har efterhånden lært at leve med dette "problem".. Men samtidig synes jeg det er blevet sværere nu hvor man begynder at gå meget i byen osv. Hvis der er andre piger som er meget høje og har det på sammen måde, skal i være velkomne til at kommentere dette, da jeg rigtig gerne vil i kontakt med andre høje piger. På forhånd tak :-)

 

Kommentarer

 Hey, jeg er også meget høj. 1.84. og da jeg kun er 15 vokser jeg stadig.

Jeg har det på præcis samme måde. alle veninderne er lavere og der er ingen drenge som gidder at have en som er så høj. 

Jeg har nu fundet ud af at der er ikke noget at gøre ved det så få det bedste ud af det. 

Man har lange ben, kan blive model :D Og at være høj er ret sexet i nogen drenges øjne :D jeg håber bare på at finde en en dag som kan lig mig som jeg er. Og faktisk findes der ret mange drenge som er højere :D Man skal måske bare holde sig fra high heels :D

 

1048

Hey!

Nu er jeg selv ret lav men jeg har en veninde der er meget høj, men hun er så smuk! Og ofte, er det hende selv der synes det er et problem at være sammen med en lavere fyr, og tror det er et problem, selvom han er ligeglad. Jeg har også kendt flere par hvor fyren var lavere end pigen- og hvis i ser godt efter - faktisk i utroligt mange film, er kvinden enten ligeså høj, eller højere end manden. Og det er altså anerkendte flotte skuespillerinder (:

 

Jeg tror personligt det handler meget om udstråling. Jeg tror de fleste fyre faktisk er ligeglad med om du er høj - bare du er supernice. Min veninde har i hvert fald haft 3 langvarige forhold og flere flirts. (;

og nogle gange kan de lave også føle sig små og kluntede i forhold til jer høje piger (;

D.<3

 

963

Hej, jeg er selv en pige på 1,85cm høj og 17 år gammel.

Jeg kender selv de problemstillinger du skriver henover. Har tit fået af vide at det er en flot højde jeg har og flotte lange ben. Men selvom de mener det som en kompliment, kan jeg ikke lade være med at blive ked af det. Jeg er ikke særlig glad for min højde, og det er træls at skulle se ned til sine veninder og drenge.
Jeg føler mig anderledes end de andre piger og en "kompliment" om min højde, kan få mig i dårligt humør resten af dagen.

Du skriver bare til mig, vil også selv gerne i kontakt med andre høje piger.

922

hej jeg er en pige op ca. 1.64-1.66 og går i 7. klasse.
jeg kunne sagtens have gået i 8.klasse, men eftersom jeg er November barn bestemte mine forældre hvornår jeg skulle starte i skole.
jeg har en tvilling søster der kun er 1.52 ca. (måske lidt højere) - men føler mig tit meget høj.... især på min ågergang, hvor de fleste er meget små.
min mor er ikke så høj, hun er ca. 1:70 og min far er en lille mand på 1:72
er bare så bange for at blive højere end mine forældre....
jeg fik min menustration da jeg var 12 år... og har haft det i 1 år og nogle måneder, Har hørt at man cirka vokser 4.5.6 cm efter ens første menustration. Og at man vokser normalt 2 år efter. Ve i om man kan få noget for ikke at vokse?
i må endelig ikke tro at jeg ikke synes høje piger er smukke,,, det er de!!!!!! - men min familie er meget lille sååå
håber i vil svare
knus

892

jeg er 11 og er på omkring din højde vis ikke laver

14

Hej jeg er en pige på 10 og alle andre er mindet et helt hoved lavere end mig. Det gør mig meget ked af det og mine venner spøger somme tider: hvorfor er du så høj. Jeg svare at det ved jeg ik men det føles som om mit hjerte bliver knust. Jeg vil gerne møde andre med samme problem så det er godt at kunne snakke sammen her.

591

Hey piger. Jeg er en pige på 1,93 og 16 år. Det er forfærdeligt! Jeg forstår jer så godt. Jeg har brugt så mange utrolige dumme timer på at græde. Min højde bringer mig i så enormt mange dumme situationer. Jeg har ville opereres, op til flere gange. Men det er dog ikke noget man bare kan. Jeg får også tit afvide at jeg ligner en model osv, men helt seriøst, jeg kan ikke bruge det til noget. Jeg er ligeglad, så vil jeg fandme hellere være 1,50 og være den grimmeste i verden. Min højde bringer mig kun lort og

429

Gad jeg havde din højde :)

155

Kender det alt for godt :(( er selv 13 og 175 cm og har IKKE fået min mens, såå... jeg fortsætter nok endnu med at vokse masser af centimeter:-(( men altså, prøv at tænke på alle de mange beskeder og kommentarer om andre piger der skriver om at de hader at være så høje. Og det er bare kun her på Cyberhus! :-D. Du er virkelig ikke den alene, bare rolig. ;-) og ved du hvad! faktsik er der ik en skid noget galt i at være den man er!!! Altså man kan lidt ligesom ik rigtig gøre ens krop lavere! altså man er født som man er! Så Jaer :)

138

Hej, jeg er selv 180 og 13 år.

Jeg har altid været høj og jeg har egentligt aldrig haft det store "problem" med min højde. Desuden har jeg en søster på 20 som er 155 cm. Mine forældre er meget høje, men ellers er resten af min familie lavere end mig. Jeg er så heler ikke helt kommet til det sted hvor jeg tænker på at komme sammen med nogen.

30

Kære piger.

Man siger, at enten er pigen lille og sød, eller også er pigen høj og flot. Jeg tror i bund og grund, at de korte piger er jaloux på og høje og omvendt.

Jeg er 25 år, og jeg er 1.82 høj. Jeg har en kæreste som er 1.80, og det er absolut ikke noget vi tænker over. 

De fleste af jer, der har skrevet her på tråden, er stadig unge, og I vokser stadig - og det gør andre jo også. Lige nu tænker I meget over det, fordi I er meget selvbevidste, men på et tidspunkt når I til det sted, hvor I tænker; “Jeg er en høj, slank og flot pige, og jeg er som jeg er. Bliver jeg valgt fra på grund af min højde, så er jeg egentlig glad for, at jeg ikke brugte mere energi på de.”

Ps. HUSK, at andre er MEGA jaloux over vores lange, flotte ben ?

263

jeg ved hvordan du har det. Er selv 182 høj og er kun 12 år. Bliver også selv jalous når man ser de høje drenge med de små piger. Bliver helt trist fordi.. hva nu hvis at man ikke kan få et normalt og alligevel seriøst forhold? et mere problem er at jeg er girly men alligevel ikke kan gå med sko der har selv den mindste smule hæl. Er ike selv 18 men kan forestille mig at det er ret træls.. alt jeg kan sige er, at der altså ER mange drenge/ mænd derude som godt kan lide høje piger. Go show off the beatiful long legs you were born with girl. you'll never regret it! :))

253

Hej jeg er en pige på 11 år og er 1,56 høj. Jeg hader det. Jeg har været model et par gange begrund af min højde. men mit problem er at jeg er tæt på 4-8 cm højere end mine venner. Og som prikken over i'et har jeg fødselsdag samme dag som en pige fra min klasse og hun er 12 cm lavere end mig, så alle synes jo bare jeg er endu højere. Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre for at føle mig glad for min højde. Nogen der kender det?

241

Ved hvad du mener, men der er mange ting der er gode ved at være høj, mange folk har respekt over for dig! Fordi du er højere end dem, jeg er 1,78 høj og jeg går i 7. Klasse, jeg er cirka 15 højere end alle mine venner, ? så jeg forstår dig!

 

127

Hej jeg er en pige på 12 år. Jeg er meget højere end de andre end min klasse og den højeste på hele årgangen. Da jeg var 10 år skrev jeg en kommentar herinde den med at jeg var mindst et hoved højere end de andre osv. Jeg har det stadig utrolig svært ved min højde. Alle drenge lukker mig ligesom ude for de piger de gerne vil være kærester med. For en uge siden siger en virkelig populær dreng ved navn Villads fra min klasse: Jeg gider sgu ik være kærester med nogle piger fra den her klasse. Jeg nævner ingen navne men de fleste er enten for grimme, barnlige, eller, høje. Og jeg vidste hvor jeg lå. Da jeg var 10 så jeg på en chat hvor de snakkede om højde på kæreste par. Og nærmest alle skrev ting som: Det der bare så dumt ud hvis pigen er højere end drengen eller, Jeg har en kæreste der er lidt lavere end mig og hvis jeg tar high heels på bliver vi lige høje. Og ja.. f*ck dem der skriver sådan noget. Husk at ALLE har noget de ikke er tilfredse med. Nogle synes de er for høje, for fede, at deres indre kønslæber hænger for meget, at de er for sent eller for tideligt i puberteten. YOU GO GIRL!! ??

224

Jeg er også selv MEGET høj! Mit råd er at du skal være glad for din højde. MEGA glad for din højde. Mange piger ville ønske at de havde dine flotte lange ben. Det kan også måske være en god ide at blive mere selvsikker. Med det mener jeg aat du SLET ikke har noget at skamme dig over. Det er bare et + hos mange drenge. Når man er høj er der jo også mulighed for at starte modelkarrieren op!

Alt i alt synes jeg bare at du skal være stolt og glad for din højde. og når du er glad for dig selv udstråler du også mere selvtillid. Det er også en god ting hos drengene!

Håber at du forstår havd det er jeg skriver:)

DE ER JO BARE JALUX PÅ DINE FLOTTE LANGE BEN!<3

193

Hej. Jeg er en dreng på 185-187 cm. Hvor er høj du?

156

Hej alle sammen,

Jeg er omkring 1.84 og er 15 år. Jeg vokser ikke rigtig mere, og det gør de andre for min årgang heller ikke!!! Jeg er den højeste pige i min klasse, og jeg hader at føle mig anderledes! Jeg har det fint med at være høj, og synes selv at høje drenge er flotte, men det er bare det at der ikke rigtig er høje drenge. Er der andre der har det på samme måde?!

145

Høje kvinder er smukke<3

118

jeg er også en af de høje, og mine to bedste veninder er 10 cm lavere end mig, og jeg hader at føle mig så høj!

117

Hej. Har allerede skrevet et per komentarer herinde men altså. Jeg er en pige på 12 år og 168 cm høj. Der har været hårde tider men det er som om dem fra min klasse nu har accepteret min højde på en måde. Der er ikke længere nogen der siger noget om min højde. Når jeg kigger mig i spejlet synes jeg for det meste at jeg er smuk. Nu er der ligsom bare et problem tilbage..hvis jeg nu scorer en fyr hvordan skal vi så kunne kysse? Skal jeg bare bukke mig ned eller hvad? Men ellers synes jeg ikke det er det store problem det kan selfølgelig godt være træls altid at skulle se ned til drenge. Men hvis man er på alder med mig skal man bare huske de færreste drenge er kommet i puberteten og så håber jeg det hjælper på det når de begynder at vokse.

 

105

Hej er 11 år og omkring 174 cm høj og har fået ad vide af en dreng at vi kunne have været kærester hvis jeg havde været lavere .  Føler mig udenfor fordi at alle de andre piger har (haft) kærester. En sød dreng som at jeg kunne lide spurgte engang om vi skulle være kærester kunne virkelig lide ham og vi havde haft meget øjenkontakt men var bange for at han lavede sjov og ikke mente det , kan stadig lide ham men ved stadig ikke om han mente det?

73

Hejsa. Jeg er 13 år og jeg også liiidt af et problem. Jeg har fået en kæreste men han er meget lavere end mig og ved ikke hvordan vi skal kysse. Hvis vi ligger ned ved siden af hinanden så er det jo ikke noget problem men når vi står op... Jeg skal jo virkelig bukke mig ned. Helvdigvis er det godt med lidt udfordring her i livet og hver dag prøver jeg at acceptere det. Desuden er det godt for vores samfund at jeg bliver nødt til at skide på kropsidealer og prøve at gøre det at jeg er højere end fyren til noget normalt.

ELSK DINE LANGE F*CKING FLOTTE BEN!!! 

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program