At være høj

forumspørgsmål

At være høj

forumspørgsmål af
Louise
Oprettet 7 år 4 måneder siden

 Hej. 

Jeg er en meget høj pige på hele 1.85 cm og fylder snart 18. Jeg har gennem mine folkeskole år næsten altid været den højeste, i så fald den højeste pige. Jeg får tit at vide, at jeg er en høj flot pige og jeg burde være glad for min højde. Men det er jeg ikke. De fleste af mine veninder er meget små, så jeg føler mig meget anderledes i forhold til dem. Med hensyn til fyre synes jeg også, at det er et problem. Når jeg ser høje fyre er det oftest med lave piger. Det er et problem at finde fyre som er interesseret når man er så høj. Jeg har indtil videre ikke haft nogen seriøs kæreste og tænker nu når jeg er på vej mod de 18, at det snart må være tid. Men på den anden side er jeg ikke decideret desperat, men jeg kunne da godt tænke mig en kæreste.

Jeg har efterhånden lært at leve med dette "problem".. Men samtidig synes jeg det er blevet sværere nu hvor man begynder at gå meget i byen osv. Hvis der er andre piger som er meget høje og har det på sammen måde, skal i være velkomne til at kommentere dette, da jeg rigtig gerne vil i kontakt med andre høje piger. På forhånd tak :-)

 

Kommentarer

 Hey, jeg er også meget høj. 1.84. og da jeg kun er 15 vokser jeg stadig.

Jeg har det på præcis samme måde. alle veninderne er lavere og der er ingen drenge som gidder at have en som er så høj. 

Jeg har nu fundet ud af at der er ikke noget at gøre ved det så få det bedste ud af det. 

Man har lange ben, kan blive model :D Og at være høj er ret sexet i nogen drenges øjne :D jeg håber bare på at finde en en dag som kan lig mig som jeg er. Og faktisk findes der ret mange drenge som er højere :D Man skal måske bare holde sig fra high heels :D

 

621

Hey!

Nu er jeg selv ret lav men jeg har en veninde der er meget høj, men hun er så smuk! Og ofte, er det hende selv der synes det er et problem at være sammen med en lavere fyr, og tror det er et problem, selvom han er ligeglad. Jeg har også kendt flere par hvor fyren var lavere end pigen- og hvis i ser godt efter - faktisk i utroligt mange film, er kvinden enten ligeså høj, eller højere end manden. Og det er altså anerkendte flotte skuespillerinder (:

 

Jeg tror personligt det handler meget om udstråling. Jeg tror de fleste fyre faktisk er ligeglad med om du er høj - bare du er supernice. Min veninde har i hvert fald haft 3 langvarige forhold og flere flirts. (;

og nogle gange kan de lave også føle sig små og kluntede i forhold til jer høje piger (;

D.<3

 

530

Hej, jeg er selv en pige på 1,85cm høj og 17 år gammel.

Jeg kender selv de problemstillinger du skriver henover. Har tit fået af vide at det er en flot højde jeg har og flotte lange ben. Men selvom de mener det som en kompliment, kan jeg ikke lade være med at blive ked af det. Jeg er ikke særlig glad for min højde, og det er træls at skulle se ned til sine veninder og drenge.
Jeg føler mig anderledes end de andre piger og en "kompliment" om min højde, kan få mig i dårligt humør resten af dagen.

Du skriver bare til mig, vil også selv gerne i kontakt med andre høje piger.

513

hej jeg er en pige op ca. 1.64-1.66 og går i 7. klasse.
jeg kunne sagtens have gået i 8.klasse, men eftersom jeg er November barn bestemte mine forældre hvornår jeg skulle starte i skole.
jeg har en tvilling søster der kun er 1.52 ca. (måske lidt højere) - men føler mig tit meget høj.... især på min ågergang, hvor de fleste er meget små.
min mor er ikke så høj, hun er ca. 1:70 og min far er en lille mand på 1:72
er bare så bange for at blive højere end mine forældre....
jeg fik min menustration da jeg var 12 år... og har haft det i 1 år og nogle måneder, Har hørt at man cirka vokser 4.5.6 cm efter ens første menustration. Og at man vokser normalt 2 år efter. Ve i om man kan få noget for ikke at vokse?
i må endelig ikke tro at jeg ikke synes høje piger er smukke,,, det er de!!!!!! - men min familie er meget lille sååå
håber i vil svare
knus

474

Hej jeg er en pige på 10 og alle andre er mindet et helt hoved lavere end mig. Det gør mig meget ked af det og mine venner spøger somme tider: hvorfor er du så høj. Jeg svare at det ved jeg ik men det føles som om mit hjerte bliver knust. Jeg vil gerne møde andre med samme problem så det er godt at kunne snakke sammen her.

229

Hey piger. Jeg er en pige på 1,93 og 16 år. Det er forfærdeligt! Jeg forstår jer så godt. Jeg har brugt så mange utrolige dumme timer på at græde. Min højde bringer mig i så enormt mange dumme situationer. Jeg har ville opereres, op til flere gange. Men det er dog ikke noget man bare kan. Jeg får også tit afvide at jeg ligner en model osv, men helt seriøst, jeg kan ikke bruge det til noget. Jeg er ligeglad, så vil jeg fandme hellere være 1,50 og være den grimmeste i verden. Min højde bringer mig kun lort og

156

Kære piger.

Man siger, at enten er pigen lille og sød, eller også er pigen høj og flot. Jeg tror i bund og grund, at de korte piger er jaloux på og høje og omvendt.

Jeg er 25 år, og jeg er 1.82 høj. Jeg har en kæreste som er 1.80, og det er absolut ikke noget vi tænker over. 

De fleste af jer, der har skrevet her på tråden, er stadig unge, og I vokser stadig - og det gør andre jo også. Lige nu tænker I meget over det, fordi I er meget selvbevidste, men på et tidspunkt når I til det sted, hvor I tænker; “Jeg er en høj, slank og flot pige, og jeg er som jeg er. Bliver jeg valgt fra på grund af min højde, så er jeg egentlig glad for, at jeg ikke brugte mere energi på de.”

Ps. HUSK, at andre er MEGA jaloux over vores lange, flotte ben 😍

41

jeg ved hvordan du har det. Er selv 182 høj og er kun 12 år. Bliver også selv jalous når man ser de høje drenge med de små piger. Bliver helt trist fordi.. hva nu hvis at man ikke kan få et normalt og alligevel seriøst forhold? et mere problem er at jeg er girly men alligevel ikke kan gå med sko der har selv den mindste smule hæl. Er ike selv 18 men kan forestille mig at det er ret træls.. alt jeg kan sige er, at der altså ER mange drenge/ mænd derude som godt kan lide høje piger. Go show off the beatiful long legs you were born with girl. you'll never regret it! :))

16

Hej jeg er en pige på 11 år og er 1,56 høj. Jeg hader det. Jeg har været model et par gange begrund af min højde. men mit problem er at jeg er tæt på 4-8 cm højere end mine venner. Og som prikken over i'et har jeg fødselsdag samme dag som en pige fra min klasse og hun er 12 cm lavere end mig, så alle synes jo bare jeg er endu højere. Jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre for at føle mig glad for min højde. Nogen der kender det?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program