trusser

forumspørgsmål

trusser

forumspørgsmål af
Anikka
Oprettet 9 år 11 måneder siden

Hej jeg er en pige på 17 år der spiller håndbold. Jeg kunne godt tænke mig at vide om der er andre der ligesom mig der ikke spiller i trusser, men kun spiller i shorts. Det er noget som mig og mit hold snakker om, vi er cirka halvdelen på holdet, der spiller uden trusser, både til træning og kamp. Så ville bare vide om der er andre der gør det, eller har prøvet det.

Kommentarer

 ej prøv og tænk hvis dine shorts faldte ned! 

501

Hej Annika

Jeg der en pige på 15 år og til idræt har jeg også kun shorts på. I de shorts jeg har er der ligesom indbygget en slags trusser, så det virker lidt overflødigt at have trusser under - så sidder shortsne heller ikke så godt. Jeg tror, det er meget normalt.

555

Hej Annika

Hvad har i snakket om på holdet? Og hvorfor spiller du uden trusser? Er der andre gange, hvor du heller ikke bruger trusser?

Knus

591

Ja i mine shorts er der os indbygget trusser. Det føles os meget godt kun at spille i shorts.
Ja altså, vi på holdet har snakket om det med eller uden trusser. Jeg sover også nøgen hvis det er det du tænker på.???

514

Nej ok, tænkte egentlig om der var andet tøj, hvor du også kunne finde på at gå uden trusser under :-).

534

Hej Annika

Hvornår og hvorfor begyndte du egentlig at spille uden trusser? Og har du fået nogen kommentarer for, at du ikke havde noget under shortsene?

Knus

Susanne

547

Hej Susanne.

Jeg tror jeg har været omkring 13-14 år, da jeg begyndte at spille uden. Jeg syntes det føles bedre, mere frit osv. Nej jeg har ikke fået nogen kommentare på det. Hvad med dig? Dyrjer du motion? og bruger du trusser?

495

Jeg er en pige på 18, når jeg dyrker motion bruger jeg heller ikke trusser, jeg synes de irriterer og kommer hurtigt til at sidde dumt. Jeg både løber, går i motioncenter og spiller fodbold

550

Hej anonym

Er der andre på dit hold, der heller ikke bruger trusser? Og er der nogensinde nogen, der har sagt noget til, at du ikke bruger trusser?

Knus

527

Jeg har læst, at det skulle være en god ide, at dyrke fitness uden trusser, for når man bevæger sig meget og sveder, kan de nemt komme til at sidde ubehageligt og komme til at gnave.

579

Hej alle sammen jeg 18 år og pige, jeg går til gymnastik og går i fittnes center, jeg lader også trusserne ligge i sportstasken, jeg havde en af mine veninder med til fittnes og da hun så jeg smed trusserne, blev hun først lidt overrasket, hun spurgte lidt ind til det. Det endte med at hun os smed sine trusser, da hun fandt ud af hvor befriende det er.

596

Hvordan og hvornår fandt du selv på at droppe trusserne?

567

Er der andre der har erfaring med sport uden trusser???

527

Jeg er 15 år og dyrker meget sport. Jeg bruger normalt heller ikke trusser under mine shorts uanset om der indbyggede trusser i eller ej. Det er dejlig at få luft til skødet. Blot skal man passe på, hvordan man sidder. Engang sad jeg i shorts med benene trukket op foran en anden pige og kunne ikke forstå, hvorfor hun stirrede så intenst på mig. Senere fandt jeg ud af, hun havde kunnet se direkte op i min skede! Så siden dengang har jeg været opmærksom på, hvordan jeg sad.
Men jeg kan kun anbefale at spille uden trusser. Det er dejligt!

565

Hej Laura

Hvornår og hvorfor droppede du trusserne? Er der nogensinde nogen, der har sagt noget til, at du ikke bruger trusser? Er der andre gange end til sport, hvor du kan finde på at gå uden trusser?

Knus Mille

537

Hej Mille.
Nej, det er kun når jeg dyrker sport, jeg ikke har noget på indenunder mine shorts. Jeg begyndte med det, da jeg var 14 - syntes, det gav sådan en dejlig luft og var behageligt. Ja, nogen har kommenteret. Et par piger synes, det er for frækt og har taget afstand fra det, mens et par andre har syntes det var fedt og nu gør det samme.
Knus Laura

617

Er en pige på 16, jeg har ikke trusser på når jeg dyrker idræt, går os tit kun rundt i shorts når jeg er hjemme hos mine forældre. I mine shorts er der indbygget trusser, så ser ingen grund til at bruge alm. trusser. det føles super skønt, at mærke trussen mod ens skød.

603

Troede egentlig mest det var en drengeting, men det må selvfølgelig også være dejligt for piger.

553

Jamen jeg er så en dreng der ikke bruger boxershorts når jeg dyrker sport, kun dem som er indbygget i shortsne.

562

Jeg bruger heller ikke trusser til sport.

558

Hej anonym

Er du dreng eller pige? Hvor gammel er du? Og hvorfor bruger du ikke trusser?

573

Hej Anikka

Da jeg læste det tænkte jeg bare på.. hvad med hvis du fik din mens imens.. ville du så ikke bare begynde at bløde i dine shorts.. jeg synes ikke det er en god ide..

537

Hej alle

Jeg er en pige på 16 år, og jeg bruger heller ikke trusser, når jeg dyrker idræt - synes klart, det er mest behageligt uden. I start var lidt pinligt berørt over at smide trusserne, når jeg klæder om, men nu er det helt naturligt. Der er da nogle af mine veninder, der har spurgt, hvorfor jeg ikke har trusser på, og så har jeg forklaret, at jeg føler det mest behageligt på den måde. Det respekterer de - en af mine veninder er endda begyndt selv at smide trusserne. Jeg vil rigtig gerne høre om, nogle af jeres andres oplevelser med sport uden trusser. Om I fx har fået nogen kommentarer osv.

Trusseløse hilsner Linette

494

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program