Trist

forumspørgsmål

Trist

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Hej jeg er en pige på 17 år
Jeg smiler i skolen og i min fritid men når jeg kommer hjem og sidder alene på mit værelse er jeg trist, mit humør er nede og jeg har lyst til at græde. De fleste gange har jeg ikke engang en forklaring på hvorfor? Jeg føler mig ikke tilpas, det er svært at sætte ord på. Er der andre der har det som mig? Og hvad kan jeg gøre for ikke at have det sådan. Det ikke rart.

Kommentarer

Har det tit på samme måde jeg begynder bare med at høre noget musik jeg kan lide nogen gange deprimerende eller stille eller gammelt eller noget vildt og så tænker jeg bare mine tanker igennem

400

Sådan har jeg det også nogle gange, men jeg er også psykisk syg. Har du overvejet at du måske kan være deprimeret? Har du andre symptomer, mangler du f.eks. energi..?

Det kan godt være en ide at snakke med din læge, og i første omgang få en henvisning til en psykolog. Man skal stadig betale ca halvdelen til en psykolog, så det kræver selvfølgelig at du eller dine forældre kan betale.. :( Det er et uretfærdigt system..
Men ellers hvis de vurderer at du er deprimeret (eller noget andet) kan det også hjælpe at tage medicin. Det er der ingen skam i!
Men jeg ved selvfølgelig ikke nok til at kunne sige om du er deprimeret (eller noget andet).

461

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program