Tatoveringer? Please svar eftersom jeg skal bruge det som argument

forumspørgsmål

Tatoveringer? Please svar eftersom jeg skal bruge det som argument

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 5 måneder siden

Tatoveringer til drenge

Hot eller Not

Vil dog ikke sige hvilken jeg mener er rigtig :)

Kommentarer

Synes det kan være begge dele. Hvis det er godt lavet og det passer til personen kan det være total hot. Hvis det er en dårlig lavet tatovering eller bare et grimt motiv er det total NOT. når du skriver om det er hoteller not til drenge ved jeg ikke om det er fordi du vil have en eller om hvor gammel du er. Hvis du er under 18 er det ulovlig og total NOT. Jeg synes det er en god lov og en god ide at være voksen før man får en tatovering. Det går ikke af igen og jeg tror altså der er mange ting man synes er fedt når man er barn der bare ikke er fedt mere når man er lidt mere voksen.

219

Hej

Jeg synes i det hele taget af tatoveringer er grimme, fordi man skal være så sikker på at det er en god ide. fordi man skal leve resten af sit liv med den. hvis man måske om  20 år synes at den er grim, kan man jo self godt få den fjernet, men man for kæmpe ar af det.. så jeg synes det er not. Jeg kan bedre lide piercinger, for dem kan man tage ud og man for ikke et særlig grimt ar. men man skal være over 18 år for at få lavet en tatovering, som er lovlig i danmark. der er self også nogen, som laver på dem som er under 18 år. men så kan ens forældre klage også den der har lavet det, kan få en kæmpe møde for det, så det er ikke så smart.

Kh Felicia.

231

 Om en tatovering er hot eller not, kommer meget an på hvem der bærre den. Uanset om man er under eller over atten, skal man tænke meget over hvad man gør ved sin krop. 

Men jeg må sige, at hvis man er over atten, så kan det se ret godt ud. 

208

Er 16 og har tænkt på at få lavet en tatovering i et par år nu og synes at det kunne være fedt. men ville bare lige høre om jeg var den eneste der synes det er vildt flot (;

har leget lidt med noget fotoshop og tatoveringer, det bliver dog ikke helt det samme jo, men synes det ser vild ud :)
 
Hvis i skulle have en tatovering skulle det så være Tribal el. lignende, eller skulle det være tekst eller? noget helt tredje? :D

202

Jeg ved ikke rigtigt...
Hvis jeg skulle have en ville jeg nok få skrevet tekst og evt. Mere

232

Tatoveringer er

Hov

op til en selv. Men jeg synes de er grimme.

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program