Stress

forumspørgsmål

Stress

forumspørgsmål af
13 årig
13 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hej allesammen 

Jeg er 13 år og går i 6kl.

Som alle nok ved opstår der nemt problemer imellem pigerne i en 6kl. 

Men jeg er blevet ignoreret i lang tid nu.... Det stresser mig lidt men det er ikke bare det vi har mange lektier og prøver nu her...... Så jeg ville høre om der var nogle der havde et godt råd til at slappe mere af og får en bedre dag i skolen... 

Mvh den 13 årige pige

Kommentarer

Kære 13-årige pige,

Der er flere forskellige ting jeg synes du kan prøve. Hvis lektier derhjemme stresser dig, så prøv at afsætte noget fast tid til lektierne på bestemte tidspunkter af dagen, så det er tydeligt for dig, hvornår du arbejder med lektier og hvornår du kan holde fri og være dig selv.

Prøv at tage 1-2 minutter engang imellem når du føler dig stresset, hvor du kun fokuserer på din vejtrækning; trækker vejret ind gennem næsen og dernæst puster langsomt ud gennem munden. Luk alt andet ude og tænk kun på din vejtrækning. Det hjælper kroppen til at stresse ned og får din bevidsthed "ud af hovedet og ned i kroppen", hvilket som regel hjælper på følelsen af stress.

I forhold til at blive ignoreret, så er problemet måske lidt, at det er et problem du ikke selv kan gøre noget ved. Du kan ikke tvinge de andre til at snakke med dig. Prøv i stedet at vende den rundt, så du i stedet fokuserer på hver dag at snakke til de andre, og måler din success på om DU har snakket til de andre piger og ikke omvendt. Så bliver det pludselig dig selv der er herre over om du får "success" eller ej. Ved godt det vil være rigtig svært, hvis de andre piger ignorerer dig, når du snakker til dem, men håber det alligevel kan hjælpe. Hvis det bliver meget slemt, så må du nok prøve at høre om dine forældre eller din klasselærer evt. kan hjælpe.

Håber der er lidt du kan bruge i mine tanker.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremadrettet og håber du snart får det bedre i skolen og føler dig mindre stresset. Du er velkommmen til at skrive, hvis der er noget jeg kan gøre for dig :-)

42

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program