Splittet mellem veninde og flirt!

forumspørgsmål

Splittet mellem veninde og flirt!

forumspørgsmål af
Sara
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej alle sammen!

Jeg er en pige på 16 år.. som er virkelig forelsket i denne her fyr.
Vi har noget kørende, og han er simpelthen bare SÅ dejlig, og alt hvad jeg har drømt om.

Der er bare ét 'lille' problem... En af mine veninder, C har været forelsket i ham, og jeg tror ærligtalt at hun har en slags 'ejer-fornemmesle' overfor ham. Han har bare aldrig været forelsket i hende, så hun blev selvfølgelig knust. 
Men når C er fuld siger hun alt muligt med at hun ikke kan se på os sammen, og at hun slet ikke kan klare det. I ærdu tilstand siger hun bare det modsatte, at hun er ligeglad, og at vi skal gøre som vi vil. 
Så kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal tro på? Man siger jo at børn og fulde mennesker er de ærligste mennesker. 

Jeg vil bare så gerne kunne sige "fuck dig" og lade være med at tænke på hende, men på mig selv for engangsskyld. Men på en eller anden måde, kan jeg ikke få mig selv til det - for hun er altid i mit baghoved. Hun holder mig tilbage, og gøre at ham og jeg ikke rigtig er kommet længere.

Selvfølgelig er hun min veninde, og jeg elsker hende. Jeg har da heller ikke tænkt mig at det skal gå udover vores venskab på den måde. Jeg er bare en smule splittet, og kan seriøst ikke finde ud af hvad jeg skal gøre. Men nu er det sådan at hun kun har været forelsket i ham, og ikke har været kærester med ham - hvis hun havde det, så havde jeg aldrig haft noget kørende med ham.. 1#friendrule. 

Hun er bare heller ikke typen, som snakker om sådan noget. Hun snakker ikke rigtig om sine følelser, så jeg kan ikke rigtig få noget ud af hende... 

Nogen som har været i lign. situation? har gode råd? bare et eller andet... for jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal stille op mere.

Knus S.

Kommentarer

Sandheden skal høres fra børn og fulde folk ;)
Når man har fået noget at drikke, kommer sandheden altid frem :P

395

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program