Soveaftaler?

forumspørgsmål

Soveaftaler?

forumspørgsmål af
Emilia
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

På min gamle skole havde jeg ikke rigtig så gode veninder at vi havde soveaftaler så har faktisk aldrig rigtig prøvet at sove med nogen. Men nu har jeg skiftet skole her efter ferien og nu er der flere piger som har spurgt om vi måske skal sove sammen en dag. Det er jeg glad for men er også lidt usikker på det når jeg ikke har prøvet det før. Hvad laver man? Sover man i samme seng eller reder man op til den ene på gulvet eller noget? Hvad har man på når man skal sove? Osv. Nogen af jer der har erfaringer med soveaftaler?

Kommentarer

Når jeg har soveaftaler laver vi bare helt almindelige venindeting - ser serier, hører musik, spiller computer osv. Jeg ved jo ikke med andre men de gange jeg har sovet med nogen har vi altid sovet i samme seng. Jeg har normalt underbukser på og sove-tshirt uden noget under og det er også det mest almindelige hos mine veninder. Når vi er kommet i seng ligger vi og snakker, det er hyggeligt og det er så godt at fortælle hemligheder når man ligger i mørket sammen :-). Vi ligger også og nusser hinanden. Der fedt for dig at nu nu får mulighed for soveaftaler, det er altså bare megahygligt. God fornøjlse med det!

51

Mig og mine veninder sover også altid i samme seng. Altså med mindre vi er tre eller flere og fx har filmaften eller noget, så sover vi på madrasser på gulvet. Vi har alm. nattøj på. Et par gange hvor det måske har været varmt i værelseteller  noget har vi sovet topløs. Men det skal helst være med en man er tæt med og stoler på for det er jo lidt intimt.

59

Hvis det er veninder der er rimelig nye, så har vi sovet på madrasser på gulvet eller i en seng og den anden på en luftmadras, og det er altså helt vildt dejligt, for så er man ikke så tætte.

Hvis det er veninder jeg har kendt i lang tid, og er tæt med, så sover vi i samme seng, men med hver sin dyne

Jeg har altid sovet med fuld nattøj på, og så bare ingen bh indenunder :)

36

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program