Sove med kæreste?

forumspørgsmål

Sove med kæreste?

forumspørgsmål af
Liv
15 år
Oprettet 5 måneder 4 uger siden

Jeg har en rigtig sød kæreste og kunne jo rigtig godt tænke mig at prøve at sove med ham. Men det må jeg jo selvfølgelig ikke for mine forældre, hverken hos mig eller ham. De veninder jeg har har snakket med om det og som har en kæreste, de må heller ikke. Jeg kunne blive nysgerig på om der overhodet er nogen der får lov af deres forældre at sove med jeres kæreste når i kun er 15? Hvis, har i så gjort noget specielt for at få lov?

Kommentarer

Jeg er måske i en speciel situation for jeg er så heldig at have meget unge forældre som nok ikke helt har glemt hvordan det er at være ung. By the way, jeg er 15. Jeg har en kæreste og jeg må faktisk godt sove med ham. Min mor siger at det er bedre vi gør det et trygt sted hvor vi er uforstyrret og har god tid. Så får jeg nok også mest ud af det siger hun. Det er jeg self taknemlig for. Det eneste virklig irriterende er at hun ALTID spørger mig om jeg nu har husket at tage mine p-piller. Også når der er andre til stede! Arrgghhh!!!

17

Hvad mener du med et trygt sted og har god tid ? Er det ikke bare og sove sammen du mener her eller ?

21

Tror godt du ved hvad jeg mener. Altså vi sover jo ikke hele tiden og det ved mine forældre self også godt. :-)

21

Så er mit gæt at I så vil ha sex sammen, som dine forældre også ved ? Man kan vel godt sove sammen uden og ha sex tænker jeg eller det kan ikke indgås ?

19

Til Liv
Hvorfor må du ikke sove sammen med din kæreste for dine forældre og må din kæreste sove sammen, for sine forældre ?

19

Nej, jeg ville nok have svært ved at sove sammen med min kæreste uden at have sex. Og mine forældre ved det godt.

19

Ved ikke om det er en trøst men mig og min kæreste må heller ikke sove sammen så vi må ordne det der nu skal ordnes om eftermiddagen inden vores forældre kommer hjem. Det kan godt være lidt træls for tit har man ikke ret meget tid og så kan det være svært at nå det man nu skal nå. Gad osse godt at vi måtte sove sammen men det må vi altså ikke.

17

Til Karo
Hvorfår må I ikke sove sammen ? Hvor gammel er I?

17

Til Elline
Så det er derfor at du ikke må sove sammen med din kæreste fordi dine forældre godt ved at du ikke kan undgå og ha sex med ham som dine forældre ikke Sunes I skal ha er det derfor ? Hvad siger dine svigerforældre må din kæreste gerne sove sammen med dig?

16

Min mor siger det ikke direkte men det er selvfølgelig fordi hun er bange for at mig og min kæreste dyrker sexuelle ting hvis vi får lov at overnatte hos hinanden. Vi er 14, snart 15.

23

Til karo Det er virkelig synd for jer at I ikke må, for i dyrker vil sexuelle af ligevel eller ? Hvornår siger hun at I så må og du kan ikke lave en aftale med din mor at der ikke vil ske noget og I holder det ? Hvad med din kæreste må han heller ikke eller ?

22

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program