Om at sove nøgen

forumspørgsmål

Om at sove nøgen

forumspørgsmål af
Jonas
14 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 14 år. Jeg har læst nogle indlæg herinde om at sove nøgen, og ud fra dem virker det som om, at det er meget normalt for unge at sove nøgen, men jeg har nogle spørgsmål. Jeg har nemlig lyst til at prøve at sove nøgen, men jeg er lidt nervøs for, hvad mine forældre ville sige, hvis de opdagede det, og jeg har ikke talt med mine venner om det, fordi jeg ikke ved, om det er normalt. Så jeg vil gerne spørge jer, hvis I sover nøgne: hvornår og hvorfor begyndte I på det? Ved jeres forældre, at I gør det? Har I nogensinde talt med nogen om det? Og ved I om nogle af jeres venner/veninder også gør det?

Mange hilsner

Jonas

Kommentarer

Jeg var 13 da jeg begyndte at forsøge mig med nøgensovning. Jeg er 14 nu. Jeg bryder mig ikke om mine forældre skal vide det så jeg tager først nattøjet af når min mor har været inde og sige godnat og jeg låser døren bagefter. skal jeg op og tisse om natten tager jeg lige hurtigt nattøjet på. Jeg har snakket med en enkelt veninde der også sover nøgen. Vi har haft nogen enkelte soveaftaler og der har vi så begge sovet nøgne.

171

Tak for svaret. Hvad fik dig til at prøve at sove nøgen. Vil også gerne høre om andres erfaringer -:).

Knus

121

Mange tak for dit svar. Hvorfor begyndte du at sove nøgen? Vil også gerne høre om andres erfaringer.

Mange hilsner

Jonas

160

Jeg var 13. Det var der jeg gik i pupertet og begyndte og få lyst til at sove nøgen. Man begynder lissom at mærke sin krop der.

151

Tror også det er ret almindelig for unge at sove nøgen. Jeg ved flere af mine veninder gør det. Jeg har gjort det et års tid nu - ialt fald når det er varmt nok i værelset til det. Jeg synes det er dejligt man kan mærke sin krop under dynen. Jeg er 15

151

Jeg er en dreng på 15 år, og jeg sover også nøgen. Ved også at nogle af mine venner gør det, så jeg tror, at det er meget normalt.

65

Jeg tror, det er ret normalt, og har man lyst til det, skal man da bare gøre det!

62

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program