Skal jeg til lægen?

forumspørgsmål

Skal jeg til lægen?

forumspørgsmål af
Theis
17 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Jeg har her for nogle dage siden fundet/følt symptomer på herpes. Jeg er bange for at gå til lægen og tror måske også bare at jeg ville udsætte mig selv for noget ekstremt forlegent uden gavn. Nogen der kan hjælpe?

Kommentarer

Altså det kommet an på hvilke symptomer, vi taler om her?

277

Hovedpine og noget på penis men er ikke sikker på hvad det er præcist

276

Hvordan vil du beskrive at det ser ud? Farve? Klør eller svier det? Det kunne være at det bare var et sår eller en bums.
Hovedpine kan komme af million forskellige grunde! Det kan også være det er noget du forestiller dig mentalt, fordi du har læst symptomerne og måske blev lidt angst for det?

310

Altså jeg har kronisk hovedpine men det plejer aldrig at være så slemt som det var på det tidspunkt. Det klør eller svier ikke. Er ret 100 på det ikke er noget jeg forestiller mig

301

Altså nu hvor du er over 15, behøver du egentligt ikke fortælle dine forældre omkring dit lægebesøg. Men er det lægen du ikke vil ydmyges overfor er det noget lidt andet. Hvis din læge er en mand, så kan du sagtens tage derhen, det er hans arbejder og mon ikke der har været 100 andre med samme problem som dig? Desuden er det ikke altid de ser på det, de skal formentligt bare hører dine symptomer ad. Jeg synes ikke at et smut til lægen kan gøre nogen skade, kun gavn :) <3

273

Okay tak for hjælpen

316

Altså når man har herpes vil det typisk svie meget!! Så jeg tror det bare er genisk hovedpine og sår eller bumser som altså er normalt at få dernede :)

243

Okay tusind tak

318

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program