Piller

forumspørgsmål

Piller

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 1 måned siden

pillerne er talt om, pillerne er klar til spisning skal jeg tage dem. Forsvinde for altid og aldrig komme tilbage.

 

Knus Mette.

Kommentarer

Hej Mette.

Det er ikke en god løsning med de piller! Du skal virkelig huske at der er folk omkring dig som holder af dig og gerne vil hjælpe og snakke med dig. Jeg kan godt forstå at tingene bliver uoverskuelige nogengange, men det bliver altid bedre Mette, det gør det altså! Kan du ikke skrive hvorfor du har det skidt? så er det måske bedre mulighed for os at råde? Ellers synes jeg du skal fortælle andre hvordan du har det! Du kan evt også ringe til livlinien på 70201201.

Jeg håber du får det bedre!

Hilsen red queen :)

546

Hej Mette

Jeg tænker at du har det rigtig skidt når du overvejer at forsvinde for altid. Måske fordi der er nogle svære ting i dit liv lige nu....nogle svære tanker og følelser indeni.

Snak med nogen om det der gør ondt....det der er svært. Brug de mennesker der er omkring dig til at få hjælp. Hvis du ikke har nogen du føler dig tryg ved kan du starte med at ringe til livslinien hver dag mellem kl.11-23.

Smerten kan forsvinde uden at du behøver at forsvinde helt. Der findes andre muligheder. Hold fast i håbet og ræk ud efter hjælpen, Mette.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

570

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program