Piercinger

forumspørgsmål

Piercinger

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej alle...

Jeg tænkte på om der er nogle der har piercinger, og hvor i evt har dem henne? Jeg har selv en i navlen, fem i ørene og jeg kunne vildt godt tænke mig en i tungen.

Er der nogle der ved om man kan lave piercinger selv, sådan at man ikke skal betale en million for det?

Hilsen Red queen

Kommentarer

 Hej Red Queen

Jeg har et hul i hvert øre og et i navlen. Man kan godt lave piercinger selv, men jeg vil ikke anbefale det! Vent hellere til du har pengene.

Hilsen Sidsel

 

162

Hej.

Self kan du lave det selv, jeg har selv lavet min som jeg pillet ud igen, fordi jeg alligvel ikke ville have den, du kan bare købe en kanyle på apoteket, og stikke igennem, det eneste du bare skal købe er det smykke du skal have i.. Jeg elsker selv og lave mine, fordi jeg synes det giver en god følelse hehe(jeg er os bare mærkelig).

Jeg har 8 huller i ørene, og en i navlen og nu har jeg en i næsen, og har ikke fortrudt det.

smil fra Felicia.

150

Hvor stor skal den kanylerne være og kan man bruge en sy-nål? Jeg tror også det er federe at lave dem på sig selv, også fordi jeg ikke må få flere, så laver jeg dem bare selv :) Jeg synes overhovedet ikke du er mærkelig :)

kærlig hilsen Red queen.

160

hej med dig :) jeg har desværre ikke selv nogle pircinger, men den med tungen er ikke helt godt at lave selv... for det første kan man blive lam i tungen, og tungen kan svulme ekstremt meget op, hvilket kan føre til visse vejrtræknings problemer... så vil råde dig til at vente og spare sammen til det :)! // MiaSaysHelloKitty :D
 

146

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program