Mødes med min flirt for første gang

forumspørgsmål

Mødes med min flirt for første gang

forumspørgsmål af
Mig
16 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hey
Jeg har skrevet med den her pige i snart 9 måneder, og jeg har ikke mødt hende endu. Det var meningen vi skulle mødes men så kom der corona. Vi facetimer, skriver sammen og min familie og venner ved om hende. Vi er så forelsket i hinanden og synes det vildt iforhold til jeg ikke har mødt hende. Vi skal ses her snart, hun skal hjem til mig. Ved ikke hvorfor men jeg er bare så usikker på mig når jeg tænker på at vi skal mødes. Tænker over om jeg er god nok udseendsmæssigt, om hun kan lide min personlighed og om vi klikker...Men vi har jo skrevet i 10 måneder nu og hun har set mig, så jeg ved ikke hvorfor jeg har det såen...Har i en ide om hvorfor jeg har det såen og har i haft det på samme måde med en i kunne lide?

Mit andet spørgsmål er: Hvad kan vi lave når hun er hjemme hos mig? Jeg er bange for det blir akavet og kedeligt.

Kommentarer

I kunne gå en tur, hvor du kan vise hende din by, og fortælle om din barndom, mens I går rundt og ser, der hvor du er opvokset. Hun glæder sig helt sikkert til at få sat billede på, det du er omgivet af. I kan spille nogle spil, hvis I begge har lyst. Og ellers hvis du har nogle kæledyr, så hav dem i nærheden, for så har i begge altid en "klippe", I kan læne jer op ad, hvis der ikke er så meget at snakke om.

I forhold til dit spørgsmål om, t du er så usikker på dig selv. Så ja, mange føler det som du føler. Det er klart, du synes hun er smadder sød, og derfor betyder hendes mening ekstra meget i forhold til andre pigers mening. Men bare hvil i dig selv, vær dig selv, og altid hav det i baghovedet, at hun sandsynligvis vil være mindst ligeså usikker på sig selv som du er. Og at hvis hun absolut ikke kunne lide dit udseende eller din personlighed, så ville hun ikke blive ved med at holde kontakten med dig i omkring 10 måneder.

Er sikker på det nok skal blive godt :)

29

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program