Min veninde er sur på mig

forumspørgsmål

Min veninde er sur på mig

forumspørgsmål af
Hemmeligt
15 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

Hej.

Jeg har en “veninde“ som konstant rakker ned på mig, kritiserer mig og nogle gange også ødelægger mine ting.  Og når jeg prøver at fortælle hende at jeg bliver ked af det, så vender hun det om så det er min skyld og at jeg altid er sur, selvom jeg prøver på at sige det til hende på en stille og rolig måde. Nogle gange føles det som om at hun siger tingene for decideret at gøre mig ked af det.

Jeg er måske nogle gange lidt klæbende fordi vi en gang var rigtig gode venner og der ikke er så mange andre i klassen som jeg snakker meget med, men jeg har ikke spurgt om hun ville hænge ud sådan cirka 3 måneder eller sådan noget...

Når vi skal følges hjem fra skole synes jeg det er svært at finde nogen at følges med som ikke er hende, eftersom mine anden veninde bor på den anden side af skolen. Resten af min klasse er delt ret meget op i kliker, så jeg følger mig lidt påtrængende hvis jeg følges med nogle af dem.

Er det hele bare en meget underlig måde at “slå op” på???

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre, for i perioder er hun rigtig sød og selv opsøge mig i skolen, men ugen efter kan hun rakke mig ned igen uden grund. Jeg får rigtig dårligt selvværd af det, og er efterhånden ret ked af det, eftersom det er hårdt at blive behandlet sådan hver dag.

Hvis vi står nogle stykker i en gruppe og snakker, kan hun også finde på at “skubbe” mig ud af gruppen. Jeg ved at det ikke kun er mig der er sart  for nogle gange siger de andre piger eller drenge også ting som “Aj, behandl lige “X” ordentligt.

Ud over problemerne med den her veninde vil jeg rigtig gerne have nogle flere veninder i min klasse, men jeg er meget genert, og ved ikke helt hvordan jeg skal gøre...

663

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program