Læsning, liv og forståelse fra omverdenen

forumspørgsmål

Læsning, liv og forståelse fra omverdenen

forumspørgsmål af
Mads
17 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej.

Det har taget mig meget lang tid at lære at "læse", og det har vist sig, at det er fordi jeg læser de tanker der var årsag til teksten, fordi jeg ved at det er det andre prøver at gætte sig til.

Derfor har jeg meget svært ved at "læse" en tekst, hvor jeg ikke ved hvornår den er skrevet, hvor den er skrevet og af hvem. Og jeg er ikke muligt entydigt at læse uden at vide, hvor den kommer fra.

Jeg bruger ikke ret meget tid på fiktive tekster eller historier, fordi de ofte er meningsløse, og ofte kun siger noget om personen selv og er skrevet af en person jeg højst sandsynligt ikke kommer i kontakt med eller skal kommunikere med.

Humor har også været svært, da det både skal være brugbart, godt, nyttigt, sandt, retsvisende og sjovt.

Jeg bruger også det andre vil betegne humor for at få dem til at vågne op.

Jeg har haft svært ved at skrive til andre, fordi jeg er begyndt at bruge et sprog, som mange ikke forstår. Der har jeg fået den ide at fungere som en server, hvor jeg lærer fra mig i forhold til, hvad det betyder, når folk forsøger at fortolke teksten.

Da jeg er blevet misforstået hele mit liv arbejder jeg på at kunne gengive det jeg ved og på at lave en meget lang film, som forklarer og viser hele mit liv, hvem jeg er, hvad de har gjort og hvorfor jeg er som jeg er, da jeg ikke kan kommunikere ordentligt med andre mennesker på andre måder.

Er der nogle herinde der oplever noget af det samme eller kan genkende nogle af de ting jeg nævner?

Kommentarer

Jeg frygter, at min spørgsmål vil virke dømmende, for det er bestemt ikke ment sådan. Men ved du, om du har autisme træk eller en grad af OCD? Altså er det blevet vurderet af en professionel?
De bedste tanker herfra, og sejt at du fortæller om det!

580

(Den person som skrev indlægget)
Det ved jeg ikke, men jeg ved, at de fleste mennesker lever i en illusion med enorme konsekvenser til følge.

Det er ofte folk omkring mig der nægter at ville vide sandheden og nægter at kommunikere på andre måder end manipulativ kommunikation.
Altså at de står og bremser mig og giver modstand i noget seriøst uden grund.

Det er det der bremser mig. De er fuldstændig væk rent mentalt, og jeg kan ikke forudsige, hvad folk gør uden at have haft kontakt med dem (ofte længerevarende).

Jeg ved ikke hvad autisme præcist er, men jeg har fundet ud af at "small-talk" er meningsløst, hvorfor jeg ikke bruger min tid på det.
Det er tilsyneladende fordi folk lever i en illusion, at de tror, at de får noget ud af det. I virkeligheden står de bare og gør noget der hverken gavner noget større eller gør dem klogere.

Jeg har fundet ud af, at det tilsyneladende ikke er mig der er noget galt med, men de andre som danner vrangforestillinger og selvmodsigelser for sig selv.

Der er så mange mennesker der straffes uden grund og får en markat som f.eks. retarderet fordi de er højt begavede og taler et sprog der er så kompleks, at det tolkes som handicap og mangelfulde evner, fordi de ikke forstår det.

543

Jeg kender det godt. Og nu hvor jeg har læst meget af det du har skrevet her inde. Vil jeg bare sige tak jeg troede jeg var den eneste som havde det sådan

558

"Jeg kender det godt. Og nu hvor jeg har læst meget af det du har skrevet her inde. Vil jeg bare sige tak jeg troede jeg var den eneste som havde det sådan"

Måske det kan have noget med dette at gøre:
http://hamderser.dk/blog/indigo-b%C3%B8rn-adhd-og-problemer.html

524

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program