Kan han lide mig?

forumspørgsmål

Kan han lide mig?

forumspørgsmål af
Emma
13 år
Oprettet 9 måneder 1 uge siden

Hej

Jeg har skrevet med denne dreng i snart 1 måned. Han går en klasse over mig og det er ret nyt at skrive med drenge der er ældre end mig selv. Når, men det lyder ikke af meget af at have skrevet sammen 1 måned, men vi har bare fortalt hianden nogel ting, som vi ikke har fortalt nogle andre. 

Han har næsten lige godt kunne lide en anden pige, fra en helt anden skole. Han kan ikke lide hende mere, da hun havde kaldt ham en fuckboy  og et han svin ovs. Men jeg ved selv athan ikke er sådan. 

Vi skriver nærmest hverdag. 

Så mit spørgsmål er. Hvordan ved jeg om han kan lide mig, når jeg ikke rigtig kan lægge mærke til det, som hvis han gik i min klasse?

Kommentarer

hej Emma jeg har det faktisk på samme måde. jeg ved ikke om han kan lide mig på den måde som jeg kan lide ham, men jeg kunne godt forstille mig at din "fyr" kan lide dig. De fleste drenge kan faktisk godt lide åbne piger, så hvis du er meget i tvivl, så kan du jo spørge ham ligeud om han kan lide dig. ellers kan du jo måske (hvis i er sammen nogle gange) prøve at lægge mærke til om han kigger på dig eller sådan.... håber det hjalp lidt <3

23

Hej.

Han kan helt sikkert lide dig. Ellers ville han jo ikke gide at skrive med dig. Men måske kun som ven. Ellers så prøv at flirte lidt diskret. Send f.eks. et hjerte en gang imelleme. DEt kan man også sagtens sende til sine drengevenner. Du kan også godt snart spørge ham om i skal mødes uden for skolen. Vis din interesse en lille smule. Ellers bliver det aldrig til noget <3

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program