Jaloux kæreste?

forumspørgsmål

Jaloux kæreste?

forumspørgsmål af
Louise
14 år
Oprettet 6 år 10 måneder siden

Hej. :)

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg har denne her søde kæreste som er på efterskole. Og jeg ved udmærket godt man er meget jaloux på den modsatte part når man er der. Dog er det ikke mig der er jaloux, men ham. Han er jaloux på en fra min klasse (vi kalder ham bare X) og jeg.

Min kæreste og jeg gik i klasse sammen sidste år, derfor kender han udmærket alle i klassen. X er en dreng som er meget udstødt fra resten af klassen, dog snakker jeg okay godt med ham, og hjælper ham også hvis han har det svært og sådan. Min kæreste var meget jaloux på os sidste år, fordi jeg generelt var den eneste han sådan rigtig snakkede med. Og jeg havde sagt til min kæreste at jeg gerne ville holde mig lidt på afstand fra X da jeg godt kunne se at han havde det svært ved at se på os. I det her skoleår, tog min kæreste så på efterskole, og jeg begyndte at være lidt mere sammen med X, kun på venskabsplanet, for jeg har ingen følelser overhovedet for X, tværtimod. X og jeg snakkede meget sammen overe i skolen, og han lå også øverst på min snapchatliste.

Da min kæreste opdagede at jeg var meget sammen med X, og at han lå øverst på snapchat, og sådan, beskyldte han mig for at have løjet over for ham, at jeg havde sagt at jeg ville holde mig fra ham osv. og det havde jeg jo også, men troede bare at det var imens han var her, og så på det, at det gjorde ondt. Det gjorde ondt på mig at blive beskyldt for at lyve, han gav mig valget imellem ham eller X, og valget var da let for mig, men blev da også utrolig skuffet over at han bare sad mig i den situation. Jeg valgte min kæreste, og valgte X fra, og skulle derfor lade vær med at snakke med ham, udover hvis det gjaldt gruppearbejde, eller når han spurgte mig om noget. Jeg synes jeg klarede det godt, med at holde mig fra at starte diverse samtaler med X. Hvad jeg ikke vidste var at han havde aftalt med en af mine ”veninder” at hun skulle holde øje med mig, hun havde åbenbart skrevet at vi stadig snakkede meget sammen og sådan, og det skuffede mig, for følte virkelig jeg gjorde alt for at lade vær med at snakke med X. Følte mig utrolig forrådt at veninden, troede ikke hun ville gå bag min ryg på den måde, og det samme med min kæreste, følte mig så skuffet.
Jeg havde sidste år været utrolig jaloux på de to, da de virkelig havde et stærkt bånd sammen og kaldte sig for bedstevenner. Noget jeg aldrig havde kaldt X og jeg. Alligevel accepterede jeg deres venskab, selvom jeg havde min jalousi. Jeg satte aldrig min kæreste i noget valg over at han skulle vælge mellem hende eller jeg. Jeg var 6 uger i Australien i vinters, der sad jeg da heller ikke nogen til at udspionere dem. Det gjorde mig skuffet over, at han kan være så dobbeltmoralsk og ikke kan se det fra begge vinkler. Heldigvis har jeg nogle fantastiske veninder, som støtter mig i det her, og som fik dette sagt til X, sådan så han også vidste hvad der gik til. X skrev også en besked til min kæreste om at vi altså kun var venner og der aldrig ville blive mere mellem os. Og jeg kan kun give X ret. Da min kæreste fik denne besked ”flippede” han nærmest ud og synes ikke at X skulle have noget at vide om det, dog fik han som svar tilbage at det virkelig ville hjælpe mig at X faktisk vidste det, for så ville han jo kunne holde sig lidt på afstand fra mig, sådan så min kærestes stalker ikke kunne fortælle endnu en løgn...

Men hvad ville I have gjort, og hvad synes I om min kærestes opførsel? Og har I nogle gode råd til, hvordan jeg kan få min kæreste til at stole på mig?

- Knus en meget knust, skuffet og ked af det pige.

1229

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program