Hvordan ville i være fri for at blive mobbet?

forumspørgsmål

Hvordan ville i være fri for at blive mobbet?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 1 uge siden

Er du en dreng / Pige og du følger dig mobbet kan jeg måske hjælpe dig godt på vej?

Jeg er såden set i gang med at uddanne mig indfor Socialrådgiver infor kommune'' Jeg prøver at hjælpe så godt som jeg nu kan. Jeg ved god det er svært når man ikk kan forklar det tydligt.

Jeg vil nu starte på det emmnet: Jeg gik i klasse som 11årig med en dreng som kom fra Bosnien? Han virked  i først ok nok'' Men da vi lærte hinanden og kende. bliv problemet til sidst at?

vedkommen virked ligeglad med en? fordi man så anderleds ud'' Jeg tænkte meget mere om det og synes han virked som en fjols. Men jeg bliv da mobbet da andre børn fra min klasse så mit næse? Den virked skæv  og så helt anderleds ud'' Så begyndte de at kalde mig for røvballe og alt mulige ting. Men dog var jeg lille sur fyr. Men det eneste jeg ikk lærte var at jeg skulle gå?

Hovsa! jeg kom ned til skolens deriktør. og glode op i luften. Jeg synes det var underligt noget at komme der ned uden et grund?

 

Men jeg fik lært at man ikke må vise at man er sur for så. Griner de eller også er de ligeglad med en?

 

Denne bog som jeg er i gang med at skrive om mig selv. Renger med at blive færdig her til sommer. Det arktikel skal hedde Drøm som skete i virkelig verden?

Knus fra ulrik 20år

 

Men siden endda har jeg ikk hørt noget ballad om det og virker meget aktiv og har fået super god venner, :)

Kommentarer

Det er sønd for dig at du er blevet moppet. Håber du har fået det godt nu.

Hilsen Stine Stankelben

474

Er selv blevet mobbet gennem 2 år.. Også på grund af at jeg var anderledes. Jeg fik ikke hjælpe før sent, men har det meget bedre idag. Jeg er dog ikk fárvet eller noget. er skam dansk. Men fedt du skriver en bog.!  Ved hvordan det er, og det glæder mig du har fået nye gode venner, og er glad idag,

518

Hej

Det er jo super fedt at folk kommer videre efter at de er blevet mobbet, Men det kan faktisk også påvirke folk langt ud i fremtiden. Nogle bliver mere stille og tør ikke sige noget, Dem som bliver mobbet for et dårlig indtryg af dem selv og måske et selvhad og det kan de gå rundt med hele tiden, fordi de havde det dårligt i ungdomen. Nogle "personer" Begår selvmord eller prøver på at begå selvmord, også mange år efter det er sket!. Fordi det sidder i dem. Og det er rigtig ondt at dem der mobber. Men den eneste grund til at de mobber er at de har det dårligt selv, På en eller anden måde. Jeg kender det nemlig selv, fra de mindre klasser. Jeg har været med til at gøre livet surt for nogle, som ikke skulle ind i klassen. (Jeg fortryder, rigtig meget at jeg har været med til sådan noget) For i dag kan jeg godt se at der var virkelig forkert. Men hvis man ville være med i den "gruppe" så skulle man gøre livet surt for andre. Det var jeg bare  dum at hoppe på. Men jeg kan aldrig nogensinde tilgive mig selv for det, for det er bedre at være venner med alle isted for kun sådan en gruppe. Idag er jeg ude af det. Og jeg for det så dårligt at høre at andre bliver mobbet, for det er ikke rimligt, det kan jeg godt se i dag. For det kunne ligeså godt være en selv. Men man bruger jo kun sin hjerne noget tid efter.

Jeg synes det er rigtig godt at du har fået det bedre også da du blev voksen, og jeg håber ikke det sidder i dig stadig væk, for det er rigtig synd. for det kunne havde ødelagt hele dit liv også voksen liv.

Mvh Frederikke.

533

Jo tak men denne bog som jeg var i gang med er allerredet, Færdig.- Jeg skrev en del på det også er jeg i fuld i gang med at hjælpe de andre over på Bornholm hvor jeg sidder samme med de andre fra Sikkerheds hjælp- og tak til cyberhus for at sende de cyberhus post kort nu kan de abdre unge få hjælp her inde og det glæder mig at. Håbe på at i kan se hvor meget indsats jeg gjord ved at hjælpe.. så

 

Jeg ønsker jeg en god sommereferie.. Ulrik

523

er faktisk blevet mobbet gennem 3 år

men lad vær med at ignorer det  de går ikke

de synes det er sjovt og driller dig mere og mere og mere

få dem hellere op til skoleinspektøren eller hvem der nu leder jeres skole og sig det til ham

482

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program