Hvordan får man en kæreste

forumspørgsmål

Hvordan får man en kæreste

forumspørgsmål af
Emil
13 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Jeg vil gerne have en kæreste men hvordan får jeg en. 

Kommentarer

Det er meget normalt at man finder en kæreste til fritidsaktiviteter udenfor skolen. Hvis du er til piger er det en god ide af finde en sport som ikke deler op i drenge og piger. Det er selvfølgelig svært at finde en kæsreste under corona men hver kan du jo tænke over hvilke interesser du har som kan gøre online, for eksempel online computerspil. Denne er dog farlig fordi der er rigtig mange drenge som prøver på at finde kærester igennem computerspil så der er en del kongurrence. Når du så er kommet i kontakt med en sød pige( eller dreng) så skal du begynde at snakke med personen måske over besked, eller videochat alt efter hvad du er vandt til. Når coronarestriktionerne er mindre stramme så kan i jo begyndes at mødes og gå ture, måske ned på en lokal legeplads eller et andet sted du gerne vil vise personen. I kan besøge hinanden og lave ting som i synes er hyggeligt så som at lave mad sammen eller se en film. 

Det er svært at få en kæreste fordi begge skal være forelskede men hvis du bare er sød og giver din udkårene opmærksomhed så kan du efter noget tid spørge personen om de vil være kærester og så siger de måske ja, og hvis de siger nej så har du fundet en god ven i stedet :D

Held og lykke med jagten!

81

at du skal se lækker ud og at være sej god dag

83

Hahaha sådan kan det godt føles men man kan sagtes være både lækker og sej og ikke få en kæreste hvis man ikke snakker med pigerne.

78

Tak for svarene. 

76

Du skal være dig selv, men også gør sådan han/hun syntes du virker dejlig😁👍

mvh Alma

87

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program