Hvad skriver man efter hej

forumspørgsmål

Hvad skriver man efter hej

forumspørgsmål af
Sofie
13 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Når jeg skriver med drenge, syntes jeg bare det er kedeligt, og totalt mainstream at skrive, ''hvad laver du?'', når begge parter har skrevet hej. Hvad skriver i (om) når i skriver med drenge?

Kommentarer

Altså, nu har jeg en rigtig god drengeven, som nok er min bedste ven. Men vi skriver meget personligt med hinanden. Da vi har rigtig meget tillid til hinanden. Med personligt mener jeg, pubertet, crush, andre vi ikke kan lide, og så joker vi lidt. Når jeg snakker med ham, føler jeg mig som en 10-årig igen, og snakker derfor bare hvad der lige falder mig ind. Men ellers hvis man har lavet noget helt vildt sammen, at bringe det på banen igen :/ - ved jo ikke hvordan du personligt er. Men håber der var lidt inspiration :)
Mange Knus Herfra

803

Det lyder lidt som om at du skriver meget som de andre gør, hvis du gerne vil have lidt mere liv i samtalen skal du først sørge for at bearbejde jeres venskab. Du kan starte med at have en reel interesse i at snakke med personen om lige netop alverdens samtaleemner. Ikke vær usikker på hvad du skriver du skal turde skrive fra hjertet hvilket ikke er pinligt men sejt!

568

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program