hvad skal jeg gøre?

forumspørgsmål

hvad skal jeg gøre?

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hej, mig og min kæreste havde været sammen i et halv år. Men her får nogen dage siden slog han op. Hans ven havde sagt at jeg havde kysset med min ex, men det havde jeg ikke. Min kæreste stoler ikke på mig nu, og det har jeg acccepteret, men her på det sidste skriver min ex hele tiden til mig og vil vide hvad jeg laver og ja..han vil bare vide alt! Jeg har prøvet at ignorer ham får synes det er træls han skal vide det, nu hvor han er sur på mig. Men så får han hans venner til at skrive til mig, og det pisser mig så meget af, hvis han ser jeg står og snakker med en anden fyr skriver han 'nåår er dig og ham blevet kærester' jeg ved ikke hvad der sker for ham..håber i vil hjælpe..

Kommentarer

Sådan en lort mand!

 

Jeg synes han er en stor lort over for dig, og fuldstændig barnlig. Men måske skal du bare konfrontere ham med det, kun jer to. Og fortæl ham sanheden. Han er gået i panik og er totalt jaloux, på faktisk ingenting. Jeg forstår ikke at hans ven har sagt det om dig, er det måske fordi han er forelsket i dig, eller endda ham? Jeg synes i hvert fald han er urimelig over for dig! Hvis det ikke hjælper at snakke helt roligt med ham uden andre, så skid på ham. Jeg håber virkelig du finder ud af det, og for snakket med dine veninder om det, hvis ikke du har gjort det.

Hilsen K

470

 Min exkærestes ven (ham der havde sagt alt det pis der) han har været vild med mig, men ved ikke om han er det mere..får taler aldrig med ham mere. Tror du har ret, tror også han er jaloux. Tak fordi du skrev! :)

457

Det var så lidt ;) men helt ærligt, hvor er det bare tarveligt sådan noget! Jeg håber virkelig han bliver røv flov din ex den dag han indser sanheden, hvis han gør;D Boys are so wierd some times ! Men der er heldigvis nok af dem og ikke alle er som dem, tror jeg.

Hilsen K

449

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program