Hjælp!

forumspørgsmål

Hjælp!

forumspørgsmål af
V
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Tror jeg er lidt lun på min bfff (hved godt der r tre f'er. Har drømme om at vi siver sammen og jeg sp rør hved hende. Vi kan ikke være sammen nu pga corona! Er det normalt  Når hun r hjemme hos mg at sove går vi også i bad men dræmmer bare om hendes krop/ du hved hvad

Kommentarer

Det er helt normalt at have et crush på en veninde når man kommer i puberteten. Jeg har selv haft det. Synes du skal prøve forsigtigt at spørge ind til om din veninde måske føler det samme som dig. Nu forstod jeg ikke om I går i bad sammen eller hvad men det kunne måske tyde på at hun også godt kan lide at være tæt på dig hvis det er at I bader sammen.  Men spørg først helt neutralt hvordan hun har det med piger. Har hun det gpdt kan du gå videre. Held og lykke med det.

58

Jeg havde mit første crush på en veninde da jeg var din alder. Den gang fik jeg at vide det bare var på grund af hormonerne fra puperteten men nu er jeg altså 21 og jeg er stadigvæk biseksuel. Man ved aldrig, så lev du bare dine følelser nu i stedet for at regne med eller være bange for at din følelser går væk hvis du bliver kærester med en pige. Følelser kan jo også godt gå væk når man er kærester med en dreng.

Jeg fortrydder ihvertfald nu at jeg undertrykkede mine forelskelser i piger indtil jeg var 18 år gammel fordi jeg troede det bare var en fase. 

Held og lykke med at udforske din seksualitet!

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program