Ham fra min klasse...

forumspørgsmål

Ham fra min klasse...

forumspørgsmål af
Den forvirrede pige..
14 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Halløj.. Jeg er en pige på 14 år som går i 8. klasse, hvor der så selfølgelig går den her dreng som jeg har haft et crush på i ekstremt lang tid nu. Han begyndte så at skrive til mig lige pludselig. Han skrev nogle søde ting og fik en masse hemmeligheder ud af mig. Men senere fandt jeg dog ud af at han kun skrev til mig fordi ham og hans ven lige valgte at pranke/joke mig (Hans ven går også i min klasse btw). Han sårede mig virkelig og det er sket sådan cirka 2-3 gange hvor det præcis samme skete igen og igen. Nu skriver vi så sammen igen og vi har så fået noget sammen, en slags flirt. Han vil virkelig gerne i kontakt med mig men også ovre i skolen.

Problemet er bare at han tager på de andre piger fra klassen og årgangen, og han krammer dem hele tiden. Hvorfor gør han det? Her for omkring 4 dage siden var hele min årgang i P. Der var så meget drama ikke mindst mellem alle på årgangen men også mellem ham og mig.. Det blev bare pludselig alt for meget for mig, så jeg begyndte at græde, da nogle af de andre piger så begyndte at spørge mig om hvad der var sket blev det bare værre ved at skulle forklare det til dem. Jeg gik ned af trappen fordi min veninde og mig havde værelse på 5. sal, da jeg var nået ned til 4. sal for at snakke med min bedsteveninde, så så han mig så græde.

Han var på vej op mod mig, men min bedsteveninde nåede så at stoppe ham imens jeg løb op på værelset igen. De gange hvor vi så alle sammen var ude og se nogle historiske ting, der gik han hele tiden hen mod mig, og aede mig tit på ryggen, men hvorfor? Her i dag er egentligt første gang vi sådan rigtigt har snakket sammen, vi har også krammet farvel og sådan, han har også sagt en masse med han elsker mig, er den eneste pige han kan lide osv. men har bare ekstremt svært ved at tro på ham. Han bliver ved med at spørge om vi har noget og sige at jeg bare ikke stoler på ham, jeg stoler på ham men alligevel ikke.. Jeg føler bare ikke jeg kan efter alt det han har gjort og stadig gør.. Hvad skal jeg gøre???

1304

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program