Forelsket HJÆLP!?!

forumspørgsmål

Forelsket HJÆLP!?!

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 11 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg er en dreng på 15 år der er blevet forelsket i en pige fra min klasse Jeg snakke nogle gange med hende i skolen, og skriver en gang i mellem. (har svært ved at finde på ting at skrive til hende) Hun er er en meget social type, og hun snakke med en del drenge. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at komme i kontakt med hende, eller starte noget. Håber i kan hjælpe mig? - UkendtFyr

Kommentarer

Hej "Ukendt fyr".

Jeg er i samme situation som dig tror jeg. Jeg er dog lidt mere sammen med pigen (vi er tit os og nogle andre sammen i en dreng-pige-gruppe). Men hun er også social og snakker/skriver med mange drenge. Synes det er frustrerende fordi hun har på et tidspunkt hentydet at hun kunne lide mig, men jeg var ikke sikker på at jeg kunne lide hende på det tidspunkt. Jeg er så i mellemtiden gået hen og blevet mega vild med hende, og nu virker det som om hun ikke er interesseret i mig.

Jeg er selv en ret "genert" dreng, men måden jeg kom til at skrive mere med hende på var at jeg begyndte at sende et billede på snapchat som bare var lidt overfladisk (som om den var sendt ud til andre udover hende). Så kommenterede hun billedet, og jeg spurgte derefter hvad hun lavede. Det blev til nogle korte samtaler i starten, men de er gradvist blevet både blevet længere og mere personlige.

Hilsen Anonym_D

282

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program