Er jeg blot en brik i hans spil?

forumspørgsmål

Er jeg blot en brik i hans spil?

forumspørgsmål af
Mathilde
15 år
Oprettet 7 år 6 måneder siden

Hej. Jeg er en pige på 15 år som mødte en dreng for 3 måneder siden. Vi mødtes til en fest, og vi flirtede lidt den aften. Dagen efter begyndte vi at skrive sammen og jeg følte at det var kærlighed ved første blik. Han virkede virkelig som om at han kunne lide mig, og det var sådan en dejlig følelse. Nogle dage efter begyndte han at virke lidt afvisende når vi skrev sammen, og skrev ikke så meget til mig mere. Så begyndte han igen at vise interesse for mig og sådan gik det lidt op of ned. Dsv mest ned. Anden gang vi mødes kysser vi. Det skal lige siges at det var mit første kys. Han er mega glad og virker mega vild med mig. han siger flere gange at han synes jeg er mega sød og pæn. Efter den fest har han bare afvist mig gang på gang over chat. jeg skriver "Hej<3" Men han svarer hej uden hjerte og sådan afvisende beskeder! Jeg er virkelig bange for at jeg blot er en brik, og at han skifter mig ud hele tiden eller noget. Altså om han er player. Udover det så fortalte en af hans gode venner til mig at han virkelig var glad for at han havde kysset med mig, så dér bliver jeg i tvivl igen. Jeg tænker også lidt over om han bare ikke er typen der skriver med folk? Jeg har ikke set ham siden vi kyssede, så jeg håber at jeg snart kan få lov til at se ham igen, så jeg kan se om han også er afvisende i virkeligheden. Men hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Jeg tænker han er en af de føre der ikke er så gode til at kommunikere over besked og derfor ofte kommer af med det det entlig gerne vil siges, så det bliver misforstået. hvor langt bor i fra hinanden? skriv da bare til ham og sig du gerne vil mødes med ham igen snart :)

580

Nogle mennesker udtrykker bare deres følelser anderledes på tekst. Min kæreste og jeg har faktisk været oppe og skændes om noget i samme stil. Jeg følte han var afvisende og kold når vi skrev sammen, og det kom til at fylde meget i mine tanker - blev helt i tvivl om, hvorvidt han gad mig eller ej. Så jeg konfronterede ham med det, og han var vildt ked af det, da han slet ikke havde ment det på den måde. Han er bare en af de personer, der ikke er så gode til at udtrykke deres følelser når de skriver med andre. Følte mig en smule latterlig bagefter, for jeg vidste jo godt, ud fra den måde han opfører sig når vi fysisk er sammen, at han virkelig holdt af mig. Hvis din fyr der giver udtryk for at være vild med dig når i fysisk er sammen, og hans venner siger at han er glad for dig, så lad endelig ikke mangel på hjerter i hans beskeder komme imellem jer. Det bedste du kan gøre er bare at spørge ham, hvad han egentlig ønsker mellem jer. Så behøver du i hvert fald ikke være i tvivl længere ;)

655

Nogle mennesker har det ikke så nemt ved at udtrykke deres følelser generelt. Jeg tror ikke, at du behøver være nervøs, da det lyder som om han er helt vild med dig :) Min kæreste er rigtig dårlig til at udtrykke sine følelser, og det gælder ikke kun over tekst ;) Sådan er vi alle forskellige.

576

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program