Er han til at stole på

forumspørgsmål

Er han til at stole på

forumspørgsmål af
Mille
16 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

I går kyssede jeg med ham... igen... Ved ikke hvad jeg skal stille op... han er den dejligeste, men føler han udnytter mig... alle mine veninder vil ikke have jeg er sammen med ham... er bange for han går tilbage til lavi igen... hvilket han nok også gør... men alligevel bliver jeg ved med at tænke på hvis nu han ikke gjorde... hvis nu han gerne ville være sammen med mig... og ikke andre... jeg er så fkn dum... føler jeg bliver nød til at vælge mellem mine veninder og ham... I går kaldte min veninde mig for en so og slog mig på dansegulvet... forstår hende godt... men blev så ked af det og det er jeg stadig... Er hun og de andre det hver, hvis de ikke kan se at være sammen med ham er det jeg allerhelst vil... så kræver det bare han holder sig til en... han skrev til mig at han ikke ville udelukke en fremtid... men at han ikke ville noget nu pga. dramaet... jeg vil heller ikke udelukke noget, synes jo også han er sød... men jeg tror at der vil blive ved med at være drama så længe han ikke kan vælge en... så jeg ligeglad om han vælger mig... eller det er jeg ikke... men har brug for han kun holder sig til en... han forvirrer mig ad helvedes til... Vil mega gerne stole på ham men jeg ved bare ikke om jeg kan lige nu... Det går mig mega meget på og tænker næsten ikke på andet...hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Hey.

Hvis han tænkte, at du var/ er den rette for dig, ville han kæmpe noget mere. Han virker som en person der kan lide opmærksomhed, og kan lide at have flere at vælge i mellem.

For ikke at såre dig selv skal du sørge for, at snakke med dine veninder om, at respektere dig og dine valg. Dine veninder behøver hverken at have en holdning, til den du kan lide, eller slå dig.

Hvis der foregår vold på skolen, er det vigtigt at fortælle dem retningslinjerne, som vi i øvrigt alle skal følge. 

Det er ikke okay at udøve vold, og fortæl dem, at hvis det sker igen, er du nødt til at hive fat i en voksen (i form af lærer, inspektør og/ eller forældre).

Kort sagt: Lad bananen gå og få dine venner til at respektere dig, eller find nogle andre.

Du er langt i dit forløb, allerede, og det ville være synd, hvis du skulle gå og have det dårligt over sådan nogle mennesker.

Held og lykke :)

85

Hold da helt op, står i nærmest præcis den samme situation som dig. Hvis jeg var dig ville jeg gøre det samme som jeg selv også har tænkt mig, dvs at bare prøve stadig være sammen med ham og først når han SELV viser eller siger noget der vil få dig til at tænke det samme som dine veninder så give slip. For så er du nemlig sikker på at du ikke traf det forkerte valg og endte med at ikke være sammen med ham.

Ellers vil jeg meget gerne skrive lidt med dig for så kan vi måske hjælpe hinanden nu hvor vi står i samme situation med forskellige drenge.

85

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program