En forvirret dreng? Kan hun lide mig eller ej?

forumspørgsmål

En forvirret dreng? Kan hun lide mig eller ej?

forumspørgsmål af
En dreng
Oprettet 8 år 4 måneder siden

Der er en pige (person A) som jeg rigtig godt kan lide, men hun siger, at hendes søster (person B) siger at (person A) kan lide mig, men person A sagde, at hun ikke kan lide mig, men kan lide at skrive og snakke med mig? Det hele skrev hun i skype. Jeg er forvirret, om hun kan lide mig eller ej, for jeg er smask forelsket i hende <3, men hvad er så chancen for, at hun kan lide mig. Hilsen en forvirret dreng :(.

Kommentarer

Vi skriver 3 gange om ugen med hinanden. Ved ikke om det er en stor hjælp. Men i de tre gange skriver vi i hvertfald meget til hinanden.

392

Måske siger hun, at hun ikke kan li dig fordi hun ikke tør sige det?

Synes du skal blive ved at snakke med hende, men måske burde du sige at du måske føler noget for hende. (:

368

Hun sagde hun var forelsket i en anden, som var hendes barndoms ven, han er 2 år yngre end hende. Det er ikke en fra hendes skole, hun har været forelsket i en måned. FML skulle have handlet lidt hurtigere. Nu sidder mit hjerte i en hjørne og græder helvedes meget, mens jeg ikke kan sove. Skal jeg give op eller kæmpe videre til hendes hjerte? Hvis jeg skal kæmpe videre, hvad skal jeg gøre for at få fat i hende. Føler virkelig, at hun er den eneste ene.

Venlig hilsen den ulykkelig dreng :_(

303

jeg tror godt hun kan lide dig, og eftersom at i skriver meget sammen hader hun dig ihvertfald ikke. om hun kan lide dig som ven eller mere kan jeg ikke svare på.. når i snakker sammen snakker i så om kærester og drenge? nå men jeg synes at du skal blive ved med at holde kontakten, tror der ligger noget i det.

held og lykke fra Pigen PP :)

334

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program