Det at flirte, og hvorfor jeg har så svært ved det.

forumspørgsmål

Det at flirte, og hvorfor jeg har så svært ved det.

forumspørgsmål af
Marcus
17 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Hej Cyberhus.

Dette er et langt spørgsmål, der kræver noget forhistorie, men jeg håber at i vil give jer tid til at læse det, for det er noget der fylder rigtig meget for mig.

Jeg er en dreng på 17 år, der til hverdag både har sociale netværk fra Gymnasiet, Efterskolen, Sportsgrenen og Folkeskolen. Jeg snakker med alle, og alle snakker også med mig. Til fester er jeg en af dem der er midtpunkt, og jeg føler generalt at jeg har rigtig stærke sociale kompetencer.

Sådan er det dog slet ikke, når jeg skal snakke med piger. Jeg var meget usikker i 6., 7. og 8. klasse, hvor man så småt begyndte at få kærester og kysse med folk. Jeg har altid følt at jeg "kom for sent ud" og nu har mine jævnaldrenen meget mere erfaring end jeg har.

Jeg har kysset med piger før, men kun til fester. Jeg tør simpelthen ikke lave et "move" uden at jeg er meget beruset, og det er slet ikke sådan jeg vil have det.

Jeg var til Nytårsfest igår, og endte med at snakke med en pige jeg har haft et godt øje til i et stykke tid. Vi sad alene inde i et soveværelse, og hun betroede sig til mig med nogle ting hun ikke fortalte enhver, lidt senere spurgte jeg om hun ville med tilbage til soveværelset, hvilket hun sagde ja til.
Jeg kunne mærke at der måske var en interesse fra hendes side også, men jeg bliver så nervøs over om jeg feljbedømmer situationen, at jeg ikke kan få mig selv til bare at gå ind og kysse hende.
Det ender med at jeg sidst på aften spørger hende, om jeg må kysse hende. Her siger hun at det har hun lyst til, men hun vil ikke ødelægge noget. Det er jeg jo selvfølgelig frustreret over, men senere for jeg af vide af en af mine gode venner, at jeg bare skulle have kysset hende alligevel.

Jeg bliver så forvirret omkring signaler piger udsender. Jeg plejer at være så god til at aflæse et menneske, men så snart jeg har følelser for pigen, går klapperne ned.

Jeg vil virkelig gerne komme ud af den følelse af at jeg ikke er god nok. Jeg tror det bunder i at jeg er bange for at jeg f.eks. kysser dårligt, når jeg nu ikke har så meget erfaring.

Hvordan får jeg selvtilliden til at flirte med piger? Og hvordan flirter man ordentligt med piger? Jeg kan slet ikke få mig selv til at være en "bad boy" der bare lægger armen om hende og stikker tungen ind i munden på hende, så jeg ender bare med at være den svans der "lytter til hendes problemer".

Jeg håber nogen her kan komme med et råd der kan hjælpe mig videre. Jeg vil gerne have det ligeså fedt på pigefronten som jeg har det med alt andet.

541

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program