That Choice...

forumspørgsmål

That Choice...

forumspørgsmål af
Martin
Oprettet 10 år 11 måneder siden

Jeg er en dreng på Femten år som har fået sig et problem som jeg ikke lige kan overskue selv, listen up. Btw. Jeg orker ikke moralske præddikerne på nogen måde, så bare lad være med dem :)

Jeg er Som sagt 15 år og jeg bor i Jylland, og jeg har nok altid været lidt af en player... Problemet er at jeg siden starten af Febuar har haft en flirt kørende over Mobil og lign. med en pige fra sjælland. For en lille måned siden var jeg så over at sove sammen med hende i forbindelse med noget familiefest på sjælland. Vi kyssede, jeg gav hende finger og jeg fik et handjob. Jeg smuttede så hurtigt dagen efter da hun skulle til noget familie fødelsdag. og vi har af en eller anden grund ikke skrevet sammen siden. og jeg ved ikke rigtig hvordan mine følelser er i forhold til hende, jeg har kendt hende i 3 år, men har ikke snakket sådan helt vildt meget med hende før starten af febuar.

Dagen efter slog en af mine nye, men gode veninder så op med sin kæreste (jeg har kendt hende siden Januar, og er måske også en smule forelsket i hende)... Jeg havde jo så lovet at jeg kom forbi for at tryste hende, og få hende i godt humør når jeg kom tilbage til Jylland. Da jeg så kommer om til hende ender det jo så med at jeg også kommer til at ligge og kysse lidt med hende, og jeg føler lidt at jeg udnytter hendes sorg over tabet af hendes kæreste ... Og nu er det jo så at jeg skal Til fodbold stævne med dem begge to på en gang, og jeg vil ikke såre nogen af dem, og jeg har altid været utrolig dårlig til at "afvise" folk stille og roligt...

Så skal jeg tage tyren ved hornene og så fortælle Min københavnerflirt at vi blot skal mødes som venner og ikke mere? eller skal jeg fortæller min Jydeveninde at det ikke går, fordi jeg er lidt bange for at jeg udnytter hende? Eller noget helt tredje? 

Sætter stor pris på alle svar, undtagen folk som føler at de skal komme med en moralpræddiken i forhold til at jeg ikke burde flirte med mere end en pigem for det ved jeg godt, og har ikke brug for at andre fortæller mig det.
Tak på forhånd Hilsen Martin

Kommentarer

 Hej Martin.

Du er 15 år. Du kalder dig selv for en player. For mig lyder det som om, at du egentlig ikke har brug for en fast kæreste, måske især fordi det lyder som om, at du ikke ville kunne være din eventuelle kæreste tro. Der er ikke noget i galt med at være en "player" i din alder. Du er 15 og skal ikke ud og finde den eneste ene og giftes og have en masse børn. Du skal bare nyde livet.

Men du skal passe på med ikke at give de piger, du har noget sammen med, for store forhåbninger, som du ikke kan leve op til. Da jeg var på din alder (Og det er altså ikke så længe siden) Var jeg nok også en player (eller billig kald det hvad du vil). Og jeg oplevede at jeg engang var sammen med en, som troede at der var mere i det end der var. Da vedkommende fandt ud af, at jeg havde været sammen med en anden, blev vedkommende meget skuffet og gal på mig, og det var tydeligt at jeg havde såret vedkommende. 

Du skal gøre det helt klart over for de piger, at du ikke ønsker noget fast. Vær ærlig overfor dem med det samme. Jo længere tid der går, jo mere sårede bliver de. 

 

Håber du fik bare lidt ud af mit svar :)

391

Det der med player, er ikke min holdning, men ret mange andres af en eller anden grund :)
Tusind tak for svaret det hjalp faktisk ret så meget :)

370

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program