bade med veninde?

forumspørgsmål

bade med veninde?

forumspørgsmål af
Lærke
13 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Den anden dag havde jeg en veninde på besøg. Vi vidste ikke lige hvad vi skulle lave og min veninde forslog så at vi gik i bad sammen. Jeg mente nok vi kunne nå det inden min mor kom hjem så jeg sagde det ville jeg gerne. Det gik også rigtig godt men min mor kom hjem før beregnet og opdagede så vi var i bad sammen. Da min veninde så var gået sagde min mor at det var vi altså blevet for store til så det synes hun så ikk vi skulle gøre mere. Altså jeg synes jo netop det er fordi vi er blevet store nok og jeg er ret sur på min mor over det. Har i prøvet at jeres forældre forbyder jer og bade sammen?

Kommentarer

Nej og håber virkelig ikke mine forældre ville reagere sådan. Det er engang imellem som om forældre har glemt hvordan det er at være barn/ung. Ens seksualitet starter jo netop der når man er de her 12-14 år og så er det jo en sikker og tryg måde at komme igang på at gå i bad med en veninde. Kan ikke forstå dine forældre ikke har forståelse for det. I må bare sikre jer at i 100% er alene hjemme næste gang i skal bade sammen.

31

Selvfølgelig skal man have lov at bade med sin veninde - det burde dine forældre ikke blande sig i. Så er det faktisk ligegyldigt om man bare fjanter i eller man er sexuelt sammen under bruseren.

36

Hej Lærke!
Jeg synes, det lyder vildt træls! I har vel også idræt sammen, det kunne du bruge som argument. Hvis man må med sin søster eller til idræt i skolen må man også med sin veninde

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program