14-15 årige piger med kærester!

forumspørgsmål

14-15 årige piger med kærester!

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 4 år 5 måneder siden

Hej alle!
Hvor længe gik der før i sov i seng sammen med jeres kæreste? (uden at lave noget seksuelt)
Håber i vil hjælpe mig <33

Kommentarer

jeg blev kærester med min kæreste da jeg var 15 og der gik vi på efterskole så vi havde ikke rigtig mulighed for at sove sammen... men jeg kan virklig godt huske hvor akavet det var i starten fordi det ligesom var første gang man prøvede at have en kæreste. Jeg syntes bare du skal vente til du føler det er naturligt at have ham ved din side :D og tro mig jeg elsker at sove med min kæreste nu uden at det er seksuelt, fordi han er ligesom en stor bamse med varme i som man kan putte med, hihi :D

643

Måske er det ikke det samme, men en af mine bedste venner og jeg flirter ret meget. Vi har kemien, og vi kærester ret meget rundt i det, vi har bare ikke sådan snakket om vores relation til hinanden. Vi har sovet i samme seng, flere gange. Måske er det ikke det samme, men når du føler du kan stole nok på ham til det, så gør det hvis du vil.
Håber det hjalp lidt

680

Nu er jeg en dreng og 13 og hun var nok bare en jeg er Mega forelsket i så jeg ved ikke om du bil mod tage mit svar. Men det var for ikke så længe siden. Jeg anbefaler at lave et eller andet sent om aftenen og så invitere hjem til en selv og håbe på et ja der er ikke så meget andet men kan gøre. Men når man så er igang giv den Hele armen hvis man har en stor seng så spørg om de vil sove med. Man behøver ikke at gøre mere end det. BTW hvis man ikke er kærester så hvis du er modig så sige "jeg dømmer dig ikke, men kan du lig mig lig mig" jeg har hørt at det virkede godt for en ven.

627

lad ham gennem penentrere dit analudløb

618

2-3 måneder:)

572

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program