Ved jeres forældre at I har sex

forumspørgsmål

Ved jeres forældre at I har sex

forumspørgsmål af
Lucas
14 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Jeg er 14  år og er begyndt at have sex med min kæreste. Skal jeg sige det til mine forældre at jeg har sex. Er der nogle som har sex og har I sagt det til jeres forældre. Ps. Hvor gammel er I.

Kommentarer

Min mor spurgte nogle gange efter jeg havde fået en kærste om vi var begyndt at have sex og efter vi havde haft sex efter en halvt års forhold så svarede jeg ja. Jeg var 16 år dengang. Min kærestes forældre spurgte ham aldrig men jeg tror bare at det gik ud fra at når en 17-årig dreng har en kæreste så har de nok også sex.

133

er 14 og har haft sex med min kæreste mange gange nu mine forældre ved og skal ikke vide noget selvom jeg tror de ved det da de kunne høre det engang så spurgte min mor mig sådan og sagde jeg først får lov når jeg bliver 15 ellers må mig og min kæreste ikke være sammen mere så synes på en måde det en god ide at holde det for jer selv da det ellers kan skabe problemer bare indtil du bliver 15 da det jo ellers er ulovligt derfor er der nog mange forældre der ikke vil have man gør det(:

128

Det er ikke ulovligt at have sex før man blir 15. Det er altså forkert. 

153

Jeg er 14. Jeg har en kæreste på 15 og jeg er bestemt ikke intreseret i at mine forældre skal vide hvad vi laver. Jeg synes je er fornuftig og har gjort ham klart at jeg ikke vil ha samleje før jeg bliver 15. Vi er sammen 2-3 gange om ugen hvor vi så gør det med fingrene. Jeg gør det kun hjemmehos mig når jeg er alene hjemme og jeg er meget omhyggelig med at tørre op efter hans sprøjt og min saft når vi er færdige. Min mor må endelig ikke opdage noget. Jeg ville dø hvis mine forældre vidste noget. Så nej, jeg synes ikke ens forældre skal vide alt. Man må godt ha noget for sig selv som man ikke fortæller sine forældre.

143

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program