Til PIGER - skal vi drenge have hår dernede??

forumspørgsmål

Til PIGER - skal vi drenge have hår dernede??

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Skal man som dreng/ mand have hår dernede?
Er det "klamt" hvis man har?
Skal det væk?

Kommentarer

Nu svarer jeg godt nok som mand/dreng, men for at sige det helt ærligt, så kan jeg SLET ikke se hvorfor man som mand/dreng ikke må ha hår dernede, eller nogle som helst andre steder for den sags skyld. Prøv nu at hør her, det er jo helt naturligt at have hår på kroppen, og det gælder for den sags skyld også jer piger, der måtte læse dette. Hår på kønsdelene er jo helt normalt og følger med det at blive voksen, og komme i puberteten. Der er hold i de rygter man siger, at man kommer til at ligne en lille dreng/pige, hvis man fjerner det, for det GØR man. Små børn har ikke groet deres hår ud endnu, fordi de er SMÅ BØRN, hvorfor vil man absolut gerne ligne dem??
Det er forkert, i mine øjne at man som mand/dreng fjerner sine hår på kroppen (uanset hvor det er!). Der findes ikke noget mere MAND end at ha hår på brystet, for eksempel, en mand skal stå ved sin mandighed, og sine kropshår, ellers synes jeg sku, helt seriøst, at der går for meget Ole Henriksen i det....
Jeg er ikke sur bare rolig :-), men bliver let irriteret over den evige diskussion, og er chokeret over at selv mænd/drenge hopper med på den kropsnedladende "dille".

631

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program