Sove nøgen i varmen?

forumspørgsmål

Sove nøgen i varmen?

forumspørgsmål af
Maxi
13 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 13 år, der et par nætter nu, hvor det har været så varmt har prøvet at sove helt splitterravende nøgen, og det synes jeg føles rigtig dejligt. Men er det normalt for en dreng i min alder? Er der nogen af jer, der gør det, eller kender I nogen, der gør det?

Kram

Maxi

Kommentarer

Ved ikke med drenge men tror det er ret almindeligt for piger når det er varmt og når man når omkring den alder. Altså man er i pupertet, ens krop vokser, ens sexualitet begynder osv.. Jeg synes selv det er rart at sove nøgen når det er vildt varmt. Man får ikke så nemt varmeknopper og det er godt at få luft til ens to åbninger. Der er fuld åbenhed om det herhjemme at jeg engang imellem sover nøgen. Et par af mine veninder har også antydet at de gør det men det er jo desværre ikke rigtig noget man snakker så højt om så jeg er ikke 100.

36

Hej Maxi.

Det er så naturligt for kroppen bedst at kunne sove nøgen. Tænk tilbage, vi er jo ikke "designet" til at gå med tøj. Det er bare noget mennesker har fundet ud af vi gerne vil.

At sove nøgen er både godt for kroppen, men hjælper også med at blive mere tryg ved sig selv.
Det kan godt være lidt "akavet" når man bor hjemme, og sover nøgen. Ens forældre kan jo godt finde på at komme ind osv. Men så må du bare lige sige til dem de skal gå ud så du kan få tøj på. :)

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program