Oral sex

forumspørgsmål

Oral sex

forumspørgsmål af
Hende på 14
Oprettet 7 år 9 måneder siden

Hej alle sammen.. :D

jeg har lige et par spørgsmål:

lige lidt spørgsmål til drengene :D :

altså jeg ville godt selv give en dreng handjob og måske også blowjob. men hvad tænker i? ville i give os finger? synes i det er ulækkert at slikke os? altså give os oralsex?

 

og hvad med hår forneden? jeg tænker meget på det.. synes i det er grimt his en pige har busk? jeg barbere personlig bikinilinjen og et godt stykke ind så jeg stadig har en stribe af hår, men jeg har satdig ok meget hår dernede. hvad tænker i? jeg har ikke lyst til at være glat da jeg synes at man ligner lidt en på 10 år. jeg er meget tilfreds med det jeg har nu, men ved ikke hvad drenge synes.

og et par spørgsmål til pigerne :D :

 

vil i give drenge handjob og/eller blowjob? hvad synes i om hår forneden? hvad har i selv?

vil i ikke skrive køn og alder når i svare :D

Hilsen Mig

 

Kommentarer

 hej.

Jeg har selv intet imod at give en pige finger eller lickjob. Hvis i selv synes at det er dejligt vil jeg med glæde gøre det. Jeg kan ikke se hvad der skulle være ulækket ved oral sex, hvis begge parter altså vasker sig ordenligt. 

Med hensyn til behåringen vil jeg sige at minimum bikinilinjen skal væk. Der må genre være lidt hår, men det må for alt i verden ikke være for langt efter min mening. Det må gerne være såden så der er noget hår, så man som du selv siger ikke ligner en på 10, men jeg vil dog sige at det højst må være en cm langt.

Og til alle de andre piger vil jeg lige sige at hvis i tænker at i gerne vil prøve at give en dreng handjob/blowjob, syntes jeg at det dejligte er blowjob, men i må stadig gerne holde om den som det var en handjob.

 

håber du kan bruge mit svar:)

172

Jeg vil gerne give min flirt handjob og måske blow (dét skal lige siges at jeg har MEGET store følelser for ham, og vi har været kærester i LAAAANNG tid, men han slog op)
Jeg er kun 12 og ingen i min klasse barbere sin "nederste egtage" så jeg har stor busk (fordi jeg er MEGA meget udviklet), men vil barbere mig dér nede når dén første er begyndt for Jeg syntes det er pinligt at være den første der gør det.

158

jeg er en dreng på snart 13 og jeg vil rigtig gerne prøve oral sex men der er ingen der har lyst håber at jeg finder en

14

Jeg synes egentlig ikke blowjob er så lækkert.. men hvis begge har lyst til at prove oral er det vel helt fint :)

150

Jeg fjerner det meste af mine hår forneden, fordi min kærste bedst kan lide det sådan. Men ligesom nogen andre har givet udtryk for ser det ikke godt ud, hvis alt bliver fjernet, så jeg beholder lidt. Synes lidt man ligner en ludder ellers. De første gange jeg gav både handjob og blowjob, syntes jeg det var rimmeligt grænseoverskridende og faktisk ikke særligt lækkert eller tiltrækkende på nogen måde. Men efter noget tid blev jeg vandt til det, og nu synes jeg bare det er frækt. Så hvis det er noget i har lyst til skal i bare kaste jeg ud i det. Ligesom med sex, er den den første gang IKKE den bedste. 

Hvis i er bange for han kommer i jeres mund kan i altid bede ham om at sige til. Det er der ikke noget i vejen for når man kender hinanden godt og har tillid til hinanden - hvilket jeg da håber er i har til en person i overvejer at give handjob/blowjob.

Håber svaret kan bruges :)

169

 hej jeg synes personligt ikke om hår mellem benene og jeg VED at 95% af alle fyre mellem 12 og 30 har den samme holdning. tilgengæld er det modsat i alderen 40+

ingen fyre synes man ligner et lille barn bare fordi der ikke er noget hår.

kort sagt vi fyre har det med hår mellem benene som vi har det med hår under armene... væk med det.

og nej synes på ingen måde det klamt at 'slikke fisse', tvært imod!

medmindre det er en urskov, synes det er utroligt ucharmerende at rode rundt i kønshår med både næse og mund.

254

Jeg har personligt ikke noget imod hverken blowjobs eller handjobs:) Syntes i det hele taget det er rart at se en modpart nyde det man gør med dem og at de nyder én.

Jeg er glat dernede - og det er faktisk meget imod hvad jeg altid har sagt, har altid haft meningen om at der var en grund til at man havde håret ved sit skræv - og kan også bedst selv lide det:) De fleste drenge jeg kender syntes også at det er dejligst<3

-C

234

Hej. Jeg kan godt forstå dine spørgsmål, jeg har selv spekuleret over det engang og jeg kan svare på de fleste af dem (Også dem for drenge) men nu svarer jeg lige på dem til pigerne, da.. Jeg jo er en pige.

Om jeg ville give en dreng handjob? Ja, jeg gør det med min kæreste når jeg godt vil gøre ham stiv så vi kan knalde, meget enkelt, og hvis du er nervøs, kan jeg berolige med, at den første gang skal du egentlig kun vide hvordan man gør, og til det kan man læse forskellige metoder. Derefter kan man jo prøve hvad han tænder mest på, foreksempel hurtigt eller langsomt? Og finde ud af hvornår det gør ondt på ham (Ja, det kan det godt, hvis du tager ham fra toppen og trækker helt ned, gør det ondt, men hvis du tager ham fra omkring midten af hans penis, og trækker hårdt ned, nyder han det sandsynligvis ret meget.)

Om jeg ville give blowjob? Det gør jeg hvis jeg synes at jeg skal have komandoen lidt. Bare du ikke får hans penis for langt nd i munden, så får man brækfornemmelser.. Det fandt jeg uheldigvis ud af på den hårde måde.

Jeg magter ikke, og har heller ikke tid til at være fuldstændig glat hver dag. Nogle drenge tænder på en helt glat mis, nogle kan acceptere lidt hår, nogle er ligeglade, nogle vil helst kunne se revnen.. Det er forskelligt. Min kæreste er ligeglad, selv da jeg havde rigtig meget hår, grundet hudproblemer, han slikkede mig alligevel. Men personligt synes jeg selv, at jeg ligner en der ikke kan producere hår forneden, hvis min mis er helt glat, så jeg holder hårene, men også så min kæreste har mulighed for at slikke mig, hvis han vil det. Så den bestemmer du selv. Men hvis du tør snakke med den du engang skal i seng med, så gør det, så kan du se om du vil/kan rette dig efter det.

Lykke til!(:

233

 Hej pige på 14
Vi drenge elsker at få handjob og blowjob så hvis du spørg ham du gerne vil give det til vil han helt sikkert sige "ja" ingen drenge ved sine fulde fem vil sige nej til det.
give finger og slikke jer piger ved jeg ik med andre drenge hvad de synes om det, men for mit vedkommene har jeg intet problem med at give finger eller slikke fisse, tværtimod jeg kan godt lide at gøre de to ting.

Hår på fissen kan jeg ik lide jeg fortrækker glat barbert, men en smule hår gør ik noget og ud fra det du beskrev dit som så lyder det til at være helt fint grænse med hår, når du nu ik ønsker at være glat. 

håber mit svar ku hjælpe. 
hilsen ham på 16        

179

Skeden skal baberes det synes jeg bedst om så man ikke får har i munden.

192

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program