Onani

forumspørgsmål

Onani

forumspørgsmål af
Pige 12 år
12 år
Oprettet 1 år 1 uge siden

Hej Pige 12 år. Jeg onanere nærmest hverdag, og jeg er blevet så meget træt af det. Hver gang jeg går i udløsning så er det jeg siger til mig selv jeg er dum for at gøre det. Men når først jeg er i gang så kan jeg ik stoppe til orgasme. Når jeg får orgasme stopper jeg med det samme og bliver sur på mig slev for at ha gjordt sådan noget. Kan i hjælpe med nogen gode råd til at stoppe?

Kommentarer

Der er absolut ingen grund til at stoppe. Jeg tror langt de fleste onanerer og det er bare sundt. Jeg gør det selv meget og har gjort det fra jeg var 12. Self fortsætter man hver gang til man får orgasme, det er jo lissom det det går ud på. Så er man dejlig afslappet og tilfreds. Jeg blir virklig sur hvis jeg blir forstyrret eller noget inden jeg får min orgasme. Du skal bestemt ikke ha dårlig samvittighed eller noget, det er helt naturligt. Bare tænk på at når du sidder og gnubber er der garanteret nogen af dine veninder der gør det samme. Det er HELT almindeligt.

57

Ved ikke hvorfor du vil stoppe. Det er helt normalt for piger at onanere. Jeg startede selv da jeg var 11, nu er jeg 15. Når jeg kommer hjem fra skole har jeg tit lige et kvarters hyggetid med bukserne nede om lårene. Jeg går altid i udløsning som du beskriver det og så har man det godt og er klar til resten af dagen. Så hvis du har det godt med det skal du da bare forsætte.

43

Er det mange piger på 11 der ser på porno og onanerer ? Jeg overraskede en pige da jeg gikk inn i forkært værelse . Blev lidt pinlig for pigen og mig. 

32

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program