Mangler hjælp

forumspørgsmål

Mangler hjælp

forumspørgsmål af
Den ulykkelige
14 år
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Hej dreng på 14 og har haft mange kærester og sex med nogen stykker. Der er mange der ved det og jeg har fået et lidt dårligt ryg. Min nu værende kæreste er jeg meget glad for og vil gøre alt for hende, men hun er lidt bange får om jeg kunne finde på noget med andre piger. Mange kender mit rygte og hendes veninder kan godt finde på at sige noget lort til hende, men jeg er ikke sådan længere jeg vil være ved hende. Jeg fortryder alt hvad jeg har gjort og vil bare gerne af med det rygte Så mine spørgesmål er Hvad kan jeg gøre får at få hende til at stolle mere på mig? Og hvad kan jeg gøre får at komme af med det rygte?

Kommentarer

Hej det er lidt af et problem du har der men jeg vil prøve at hjælpe

Hvis det virkelig er pigen hvis hun er dit et og alt så bevis det får hende snak meget med hende og lyt til hende hjælp hende hvis hun skal bruge det i det hele bare vær ligt gentleman (men ikke for meget gentleman. For hvis du er for meget gentle man er du ikke længer den hun blev forelsket i) lad vær med at byde op til sex lad hende gør det for det vil bevise at du er ude efter hende og ikke hendes krop (men hvis i har snakket og det og hun syndes det er okay så byd op til sex bare ikke for tit) fortæl hende altid sandheden fordi hvis du begynder at lyv og en af hendes venner siger nået lort om dig er der en stor chance for at hun tror på det og til sidst lad vær med at ænder dig for meget (som jeg har forklarer så er du ikke den hun bliv forelsket i) du må godt ænder dig til det bedre da der altid er plads til forbederninger

Lige så du ved det den sexuelle lavalder er 15 så du må ikke hvad sex med hende ville ikke tage for meget fat i det da det ikke er dit spørgesmål

Håber du kunne bruge mine råd og håber du finder ud af det

PS undskyld stavefejl jer er ordblind

486

Tak for svaret vil prøve så godt jeg kan. Er glad for du vil hjælpe. Og ja jeg ved godt man først må have sex når man er 15 det er bare ikke altid man er lige klog.

Og PS min ex har skrevet til mig om at jeg skulle tage og vælge hende og om vi snart skulle have sex igen. Synes du/i at jeg skal sige det til hende og måske vise hende beskederne så hun måske ikke bliver sur?

474

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program