Kan ikke få pikken ind

forumspørgsmål

Kan ikke få pikken ind

forumspørgsmål af
Vicca
17 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hej, jeg er en 17 årig pige og jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 6 måneder snart. Vi prøvede for 3 uger siden, for første gang at have sex og alt gik godt, indtil vi skulle have pikken ind. Det var som om den ramte en mur. Vi kunne få den lidt ind, og efter det var det som om der var noget hårdt der stod i vejen, det følte ærligt som om han ramte en væg.
Jo mere han pressede sig ind, jo mere ondt gjorde det på mig og han sagde også at det gjorde ondt på ham til sidst.
Vi har købt glidecreme og prøvet alt muligt, men intet virker.
Jeg kan sagtens selv fingre mig selv osv, men hans pik kan bare ikke komme ind. Jeg har prøvet med noget forskelligt, og jeg kan få op til 3 fingre ind, jeg har også prøvet at bruge makeup børster, og selv når jeg ikke har kunne få dem ind, så har jeg ikke oplevet at det har følt som om de har ramt en mur, ligesom det føles med min kæreste, så jeg forstår ærligt ikke hvad det kan være.

Kommentarer

Gå til lægen, jeg har hørt en ligende historie før.

Det er nok noget med livmoderhinden, som har en kondition jeg ikke kan huske hvad hedder.

Anyways, den skal brydes ved hjælp af lægen og efterfølgende vil du nok få et sæt dildoer, hvor du skal gå op i størelse.

12

Hvis du kan få tre fingre ind burde du også kunne få en pik op. Kan være det er fordi du spænder for meget og ikke slapper nok af i situationen. Det har jeg selv prøvet. Det er nødvendigt med meget langt forspil så man er varm og liderlig og våd. Så blir jeg i alt fald lissom smør forneden og pikken smutter lige ind. Så giv tid, giv tid.

24

Jeg havde selv et lignende problem da jeg var på din alder. Jeg og mine daværende kæreste kunne heller ikke få det til at lykkes (altså pikken kunne simpelthen bare ikke komme ind, uanset hvor meget vi prøvede), og jeg havde samme problem med den efterfølgende kæreste jeg fik. Da jeg blev 21 og igen fik en kæreste var problemet pludselig væk.
Jeg gik aldrig til lægen og fandt aldrig ud af hvad problemet var (udover at musklerne dernede muligvis "bare" har været enormt spændte).
Måske har du samme problem som mig, måske er det noget lidt andet. Hvis det stadig ikke lykkes, så synes jeg helt klart du skal fortælle det til din læge - ikke fordi jeg tror der er noget farligt, men bare så du kan få hjælp. Jeg var selv for "flov" til at fortælle det til nogen, og gik stedet rundt i næsten 5 år og troede at jeg aldrig ville kunne have penetrations-sex, hvilket ærligt talt var en meget trist tanke. Lad være med at begå samme fejl som mig, men gå ud og fortæl det til nogen, gerne din læge. Held og lykke med det hele!

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program