Gøre det behagelig for hende

forumspørgsmål

Gøre det behagelig for hende

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 7 måneder siden

Hej,

Jeg har en rigtig sød kæreste og nu er vi begyndt at snakke om sex og den slags. Hun er stadig jomfru, og hun vil gerne prøve noget sammen med mig. Hun siger at hun gerne vil vente lidt mere med at få pikken op i sig.

Men hun vil gerne prøve at jeg giver hende finger og slikker hende.

Da det er første gang, har I så nogle gode ide eller råd til hvordan jeg kan gøre det behageligt for hende, da det er første gang vi prøver. Hvordan kan jeg gøre det behagelig for hende?

Er der andre ting i kan foreslå som man kan være behagelig for hende udover at give hende finger og slikke hende?

Håber i vil hjælpe

 

 

 

 

 

Kommentarer

altså, i kunne måske prøve at føle på hinanden og lære hinandens kroppe at kende?
Måske lave noget sjovt ud af det feks. at ligge noget mad på hendes mave eller andre steder og så slikke det op , suge det op, eller hvad man nu har lyst til, du kunne også prøve og spørge hvad hun ville opfatte behageligt? :)

335

Ville lige give dig et lille  tip - hvis du skal slikke hende så sørg for at have target nogle isterninger i munden inden - Det vil hun helt sikkert nyde ;)

356

isterninger? det har jeg dog ikke prøvet. vil helst ha det varmt og har ikke brug for at blive kølet ned i sin sexuelle ophidselse.

Som det også er sagt, så er det en god idé at lære hinandens kroppe at kende før man begynder med sex. Det er en god måde til at man kommer tættere på hinanden på, på en anden måde.
Bare ved at berøre hinanden uden rent faktisk at have sex er helt fantastisk. berør hendes klitoris inden du giver hende finger og inden sex, da den skal stimuleres. Jeg ved bare fra egen erfaring, at jeg virkelig nyder først at ligge tæt sammen med kæresten og kysse mens han berøre mig på klitoris. Det er virkelig en turn-on!

314

 Alle kan lide at få den i Analen♥.

- Mvh Neger-Joe.

352

Nej det kan alle ikke. Jeg elsker det men det er faktisk ikke så mange som kan lide det. Ca. 25 % af kvinder nyder anal sex.

325

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program