Finger af en dreng

forumspørgsmål

Finger af en dreng

forumspørgsmål af
Emilie V
14 år
Oprettet 8 år 3 uger siden

Jeg skal have finger af en dreng snart. Men jeg er nervøs over hvad han tænker over min skede. Hvis jeg er alt for våd eller hvis jeg stønner. Jeg er aller mest bange for at han synes jeg er "klam"
Hvad kan jeg gøre for, at slippe af med de tanker?

Kommentarer

Jeg er en pige på 14. Jeg kender godt den følelse før man skal i gang for første gang. Hvad vil han synes om det dernede? Sådan havde jeg det også for en måneds tid tiden da jeg skulle ha finger for første gang. Men tro mig, jo vådere du er og jo mere du stønner jo dejligere synes han du er. Han vil ALDRIG synes du er klam. Så held og lykke med "fingeren" og nyd det nu! Knus fra Marie.

911

Hej pige. Jeg forstår godt dine bekymringer om hvad han vil syntes om din skede, men det skal du slet ikke være! Er han den rigtige for dig så skal du selvfølgelig gøre det, men hvis du har en knude i maven når det skal til at ske, skal du sige fra! og hvis han er den rigtige dreng for dig vil han ikke kommentere det og så vil han hellere ikke presse dig! Hilsen mig :)

932

Hej

Med mindre drengen er homoseksuel, vil Han Elsker at du stønner, og ved at du Blir våd viser du fyren at du tænder på ham og det Han gør :3 så jeg synes bare du skal springs ud I det, men ik følte dig presset

880

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program