Første udløsning

forumspørgsmål

Første udløsning

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Jeg var 12, og jeg havde prøvet at få udløsning i lang tid, men jeg vidste ikke hvordan man gjorde. Jeg troede, at jeg gjorde det rigtigt, og at jeg bare ikke var gammel nok. Jeg blev ved med at gøre min pik og lege med den, indtil jeg en dag kørte den op og ned. Min - dengang korte - pik nåede næsten at blive slap inden udløsningen. Jeg fik en mærkelig følelse, som jeg ikke brød mig om. Hvordan var jeres første udløsning?

Kommentarer

Hej :D
Jeg var også omkring de 12 år. Jeg havde i lang tid forinden prøvet at onanere. Jeg havde også prøvet at få den dejlige fornemmelse, orgasme, men uden der kom noget ud.
Det skete en eftermiddag hvor jeg sad og så fjernsyn samtidig med at jeg onanerede. På et tidspunkt holdte jeg en pause for at skifte kanal. Så så jeg at jeg havde en lille smule pre-sperm på min hånd. På det tidspunkt vidste jeg ikke præcist hvad det var, men jeg undersøgte det lidt og begyndte så at onanere videre. Til sidst fik jeg så udløsning. Det kom som lidt af et chok for mig da jeg ikke troede det foregik sådan, men det føltes dejligt.
Nu er jeg 15 år og onanerer hver dag med udløsning, det er dejligt!

432

Jeg var ca. 13½ år da jeg fik min første udløsning. Det var en morgen, jeg vågnede med stådreng og uden jeg sådan rigtig tænkte over det, begyndte jeg ( imens jeg lå på maven) at presse min pik ned i madrassen og måske også lidt frem og tilbage. Og pludselig kom den her mærkelige fornemmelse. Jeg troede faktisk at jeg skulle tisse, men jeg fandt hurtigt ud at det her var noget helt andet. Og da jeg først fik prøvet det nogle gange, ja så var det jo super fedt og noget jeg gør næsten hver dag nu.

Jacob

441

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program