debut

forumspørgsmål

debut

forumspørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

Hej hvornår har de fleste haft deres sexdebut?? Jeg er selv 18 ½ år og STADIG jomfru, det synes jeg er lidt pinligt. Hvornår havde i jeres debut?? Og kom nu med et ærlig svar, i kan jo bare lade være med at skrive jeres navn.

hilsen jomfru på 18½ år

Kommentarer

hej
jeg bliver 18 her om 2 måneder jeg jeg er også stadig jumfru jeg kan godt følge dig i at det er pinligt især når alle ens venner mistede deres mødom da de var 15-16 år

383

Hej tak for dit ærlige svar, fint at høre at det ikke kun er mig der har det sådan. Jeg vil meget gerne prøve at have sex, men føler bare at hvis jeg skulle være så heldig at finde en pige og vi kommer der til hvor vi skal have sex, så vil hun jo med det samme kunne se/fornemme at jeg ikke har prøvet det før. Jeg vil jo ikke rigtig vide hvordan... og vil jo derfor virke meget usikker.
Og så kommer det der med at være flov over at man som 18 ½ ...eller snart 19 år gammel, stadig er jomfru igen frem. Det er sådan lidt en ond cirkel.

Jomfru 18½ år

339

Hej igen

Så dit svar om at være bange for at pigen, kan se du er usikker på hvordan du skal gøre under samlejet og ville lige tilføje en kommentar til det:

Når du finder en dejlig, sød pige og vælger at tage skridtet videre til sex, så slap helt af. Fortæl hende at det er din første gang. Hun vil helt sikkert ikke se negativt på det. Hvis du fortæller hende det, så viser du at du er ærlig over for hende og du viser hun er speciel ved at hun bliver din første gang.

Der er slet ikke noget at skamme sig over! Hun vil med garanti blive glad for at du er ærlig og føle sig værdsat.

Hilsen herfra igen Maria M

392

jeg var 15 ½ det tror jeg er meget normalt.

402

Jeg var også 15½ år

424

Jeg var 14år og det var med en pige fra klassen

390

Jeg var lige fyldt 16 da jeg gjorde det første gang.

Signe 17år

364

Hej med dig

Jeg synes det er sejt, at du er 18,5 år og stadig er jomfru. Det viser at du tænker på dig selv, og mærker efter om du har lyst. Man skal gøre det når man har lyst, og med en person man holder af og stoler på. At vente på den rigtige er rigtig sejt, og overhovedet ikke noget du skal skamme dig over.

Tag det som det kommer, og vent på den rigtige.

Jeg er 16, snart 17 år og har heller ikke haft min seksuelle debut endnu, trods næsten alle mine veninder har haft deres. Jeg føler mig klar, men jeg vil gerne vente på den helt rigtige og få en god oplevelse ud af det.

Held & lykke med det

Hilsen Maria M

451

Hej Maria.

Tak for dine gode og søde svar.

Jacob

362

Jeg er lige blevet 14år. jeg havde min sexdebut for 4mdr siden, med min kæreste, som jeg stadig er sammen med. Det var en god oplevelse, da vi kendte hinanden godt og sex er da bare
super dejligt. Så jeg håber du snart får din debut, du har virkelig noget at se frem til.

Emma 14 år

379

Altså jeg mistede min mødom for ca. to måneder siden, og det var med min kæreste som er ca. to år ældre end mig og jeg selv bliver 16 her til januar.
Jeg har før hen gået og frygtet at ingen ville lave noget med mig på grund af mit udseende, og jeg tror heller ikke at min kæreste han vile have mistet sin mødom før han ville være blevet 18 for det er ikke ligefrem fordi at han har udseendet med sig. Men han er nu meget sød. Og da jeg fortalte ham at det var min første gang indrømmede han også at det var hans, så jeg tror at du bare kam tage det roligt og bare vente på den rigtige, det var det jeg gjorde:)

341

Min kæreste som er 5 år ældre end mig tog min mødom da jeg var 20,, Er selv 23 nu... Jeg er glad for at det lige blev med hende, selvom jeg godt kunne tænke mig det før.. Men alles mødomme bliver taget til sidst,, Det er bare at vente... ;)

414

Jeg mistede min mødom, da jeg var 15 år. Mit bedste råd angående nervøsiteten er at slappe af og læse op omkring det. Det lyder mærkeligt, men både drenge og piger har rigtige følsomme punkter på kroppen og hvis du kender disse bliver både din og din partners oplevelse meget bedre! Tro mig jeg har været sammen med en masse piger og det er HELT klart min erfaring :)

Hilsen Tobias 18 år

365

Hej :)
Jeg var selv 14, men jeg var ret tidligt ude.
Min kæreste, derimod, han var 19, og havde sin første gang med mig. Han er selvfølgelig meget glad for at han ventede, også eftersom vi har været sammen længe, bor i en lejlighed sammen, og egentlig ser frem til vores liv som et par - du skal ikke være ked af, at du ikke har været der endnu! Mange piger kan faktisk rigtig godt lide det :) Det gør os lidt trygge.
Slap du bare af, det kommer når det kommer :)

Kamilla, 18 år.

386

Debutalderen i Danmark i 2011 var 15,6 år :D

359

mistede min da jeg var 14 og 1 mdr med min 7mdr kæreste

367

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program