Bøjet tissemand

forumspørgsmål

Bøjet tissemand

forumspørgsmål af
Magnus
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej folk. Jeg er en dreng på 13 snart 14. Jeg har et spørgsmål til jer. Er det normalt at ens tissemand bøjer ned ad eller sådan noget.? Og har i noget imod det piger.? Tak på forhånd. Mange hilsner fra Magnus 13år

Kommentarer

Hej Magnus,
Jeg har selv en nedadbøjet penis. Den bøjer først lidt op - og så ned igen. Lidt ligesom en banan! ;-)
Så vidt, jeg ved, kalder man det for en 'krummerik'. Det er ganske vist ikke ligeså 'normalt' at have krummerik som ikke at have det.
Og mht. piger, (jeg regner med, at du mener sex) så tror jeg, at nogle stillinger/positioner vil blive lidt vanskelige at udføre, men at der derimod også vil være positive sider af sagen. Stillingen 'Reverse cowgirl' (omvendt cowgirl) bliver nok væsentlig nemmere, hvis man har krummerik.
Desuden kan bøjningen måske også være med til at give pigen større/bedre orgasmer, da den bøjer - og fylder mere, når du er 'inde'.
Vær glad for din penis, som den er! :-)
Mvh. Ez

428

Hej. Jeg vil gerne lige tilføje noget til din detaljerede kommentar:
Det er noget med, at det er kun 10-20% af befolkningen der har en lige pik. Næsten alle (Altså 80-90% af befolkningen) har en form for krumning: Op, ned, venstre, højre. Mange har endda også 2 bøjninger; For eksempel ned og til venstre. Personligt har jeg 2 krumninger - Op og til venstre :-)
Håber det kunne hjælpe lidt mere, Magnus

- Anonym, 15 år

399

Ja, jeg ved udmærket godt, at det er et fåtal af alle mænd, der har en 100% lige penis. Men nu svarede jeg på hans egentlige spørgsmål, mht. sin nedadbøjede penis. ;-)

464

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program