Biseksualitet?? HJÆLP!!

forumspørgsmål

Biseksualitet?? HJÆLP!!

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 2 måneder siden

Hvordan kan man være sikker på man er bi?

Kommentarer

hej.

nu har jeg en drengeven og en veninde der er bi og kender lidt til det og håber det kan hjælpe dig bare lidt for jeg er ikke helt inde i det.

drengeven: han forelsker sig i piger men er fysisk tiltrukket af sit eget køn
veninde: hun forelsker sig i piger men er fysisk tiltrukket af sit eget køn.

nu ved jeg ikke hvilket køn du er. men det er typisk at piger forelsker sig i sit eget køn da ens eget køn forstår en bedre men er fysisk tiltrukket af fyre da de kan tilfredsstile dig på en anden måde end piger kan.

251

Et eksempel er når man har en trekant dvs 3 der har sex sammen.
Hvis man er dreng og det er to piger så kan pigerne være biseksuelle fordi hvis de slikker og rør ved hinanden mens du boller dem så er de biseksuelle.

277

Jeg tror ikke det er noget du kan finde ud af på en dag det er noget som tage tid at finde og man behøver ikke hæbge sig selv i labels men hvis det hjælper dig så prøv at finde den der passer på dig mest. Men altid husk at kærlighed er meget større og svære end man lige tror så lad være med at forvente det er noget man bare lige ved.
Rigtig meget held og lykke
Kh mig❤

228

Seksualitet er noget der er svært at finde ud af, da det ikke er et valg man selv tager.

Giv dig selv noget tid til at tænke. Når du går på gaden, så prøv at lægge mærke til personerne. Hvem finder du fysisk attraktive? Hvem kunne du se dig være i et forhold med? Det lyder lidt underligt, men det giver et indblik i hvilket køn du er interesseret i.

Det hjælper for mig når jeg begynder at sætte spørgsmålstegn til min seksualitet, og det giver mig en lille påmindelse om at jeg er til piger lige så meget som jeg er til drenge.

Håber det hjælper en smule.
Sofie

214

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program