Spiseforstyrelse

forumspørgsmål

Spiseforstyrelse

forumspørgsmål af
anonym
13 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

hej jeg er en 13 årig pige 174 høj og vejer 59 kg. For det første er det for meget!? Nå men alstå jeg har haft en spiseforstyrelse i 2 år nu og det er så begyndt at udvikle sig til anoreksi. alstå jeg tænker at jeg vil starte på sådan noget pro ana diet imorgen. Men inden jeg gør det har i så måske noget tips til hvordan man kan tabe sig HURTIGT!! Vil gerne ned og veje de 40 kg. :)

Kommentarer

Hej. Du er høj af din alder og med din højde virker din vægt rigtig fornuftig synes jeg. Du skal på ingen måde ned i nærheden af 40 kg, når du er 174 cm høj - det vil være farligt for dig!

Du skriver selv, at du har en spiseforstyrrelse og det kan jeg godt se ud fra det du skriver. Du har et helt forkert billede af, hvad du burde veje.

Jeg håber du kan få noget hjælp til at takle din spiseforstyrrelse - det er en meget alvorlig og farlig sygdom! Og jeg håber du IKKE kommer til at veje 40 kg, men holder dig over 50 kg.

157

Jeg er sikker på, der er andre ting end din vægt som du også er ked af. Snak med dine forældre. Fortæl hvordan du har det, og gå til psykolog.

Ønsker dig held og lykke.

PS. Jeg er 178 høj og vejer 57 kg. Jeg får tit at vide at jeg er flot og slank. Du vejer i forvejen nærmest for lidt <3

151

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program